Detaily první recenze Uncharted 3
Uncharted 3: Drake’s Deception Novinka Detaily první recenze Uncharted 3

Detaily první recenze Uncharted 3

Michal Burian

Michal Burian

13

Na internetu se objevily podrobnosti první celosvětové recenze očekávaného akčního dobrodružství Uncharted 3: Drake’s Deception.

Reklama

Španělský magazín jako první zrecenzoval nové dobrodružství hledače pokladu Nathana, který získal 9,9/10. Tamní recenze hru chválí a prozradil několik zajímavostí, včetně herní doby – singleplayer mu prý trval přibližně 10 hodin.

Recenze vyzdvihuje okázalé a velkolepé boje, které jsou opepřené povedenými kontextovými animacemi. Studio Naughty Dog si dalo dost záležet na detailech a překvapivých situacích, kdy nemůžete ztrácet čas, například když při stoupání vám pod nohama začne praskat potrubí.

Zajímavé je, že si španělský recenzent stěžuje na bitvy s bossy. Ty prý v Uncharted 3 chybí, místo toho bojujete proti všelijakým druhům vojáků. Stydět se nemusí ani multiplayer, který se dočkal nových funkcí, stejně jako kooperace. Ta má 5 úrovní, včetně jedné z druhého dílu série.

Pochvalu si zaslouží také stínování a osvětlení, stejně jako některé oblasti, jež jsou vytvořené přesně jako zveřejněné artworky, nebo epický soundtrack, dabing (recenzent hrál pravděpodobně španělskou verzi hry), pocity “deja vu” či 3D efekty.

Recenzent se nechal slyšet, že Uncharted 3 je nejlepší hrou, kterou můžete hrát na konzoli. Jde o nejlepší dobrodružný titul na PS3 a jde o hru, která je nejblíže populárnímu Indiana Jones. Stejně tak se připravte na nejdramatičtější a intenzivní dobrodružství Nathana, velké animace v každé úrovni a mnoho dalšího.

A co mínusy? Španělský redaktor si všiml, že některá místa/úrovně až moc připomínají Uncharted 2. Plusy si ještě zaslouží hádanky a střelba, kterou využijete téměř u každé akce, samozřejmě nechybí puzzle, plošinky apod.

Uncharted 3: Drake’s Deception vychází s českými titulky exkluzivně na PlayStation 3 již 1. listopadu 2011.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama