Emio Novinka Detektivka Emio od Nintenda dostane velkorysou demoverzi

Detektivka Emio od Nintenda dostane velkorysou demoverzi

Jan Urbančík

Jan Urbančík

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Postupně si budete moct vyzkoušet celkem tři kapitoly.

Reklama

V červenci jsme se dočkali velmi záhadného teaseru od Nintenda, ze kterého se nakonec vyklubal třetí díl série vizuálních novel/adventur Famicom Detective Club, ty první dva přitom vyšly před 35 lety na NES. Vydání Emia se pomalu blíží a Nintendo si nyní připravilo příjemné oznámení.

Pro hráče totiž chystá ne jednu, ne dvě, ale rovnou tři ochutnávky této hry. Od 20. srpna 3:00 ráno středoevropského letního řasu si budete moct zdarma vyzkoušet prolog a první kapitolu, od 23. srpna přibude druhá kapitola a nakonec 28. srpna třetí kapitola. O den později už vychází plná verze, do které se vám z dema přenese veškerý postup.

Připomenu, že ve hře budeme řešit případ vraždy, jenž nápadně připomíná místní městskou legendu o „Smějícím se muži“, známém jako Emio, ale také skutečné 18 let staré vraždy, jejichž pachatel nikdy nebyl nalezen. Jde tedy o toho samého vraha, snaží se ho jen někdo napodobit, nebo za tím vším stojí někdo úplně jiný? Vše budeme vyšetřovat coby hlavní hrdina z dvou původních dílů, ale také jako jeho kolegyně Ajumi Tačibana, za níž si zahrajeme vůbec poprvé.

Emio – The Smiling Man: Famicom Detective Club vychází 29. srpna a míří exkluzivně na Nintendo Switch. Zajímavostí je, že jde o vůbec první interní hru Nintenda, jež má rating M, u nás 18+. Titul si můžete pořídit na Alza.cz.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama