Detroit od tvůrců Heavy Rain jedním z pilířů E3
Detroit: Become Human Novinka Detroit od tvůrců Heavy Rain jedním z pilířů E3

Detroit od tvůrců Heavy Rain jedním z pilířů E3

Michal Burian

Michal Burian

13

Z technologického dema KARA je samostatná hra.

Reklama

Kdo v noci z pondělí na úterý nepůjde spát, bude moci živě od 03:00 sledovat tiskovou E3 konferenci Sony. Příznivci PlayStationu uvidí připravované novinky v čele s celou řadou očekávaných her. S jistotou nebude chybět akční RPG s mechanickými dinosaury Horizon: Zero Dawn od autorů Killzone, stále odkládaná adventura The Last Guardian, rozporuplné závody Gran Turismo Sport, No Man's Sky, Call of Duty: Infinite Warfare od Activisionu a nově se na tento seznam přidala i adventura Detroit od francouzského studia Quantic Dream.

Quantic Dream již dříve dokázali, že hry dělat umějí - Heavy Rain a Beyond: Two Souls. V současné době pro PlayStation 4 chystají Detroit, pochází z technologického dema KARA.

„Pořád jsem se ptal sám sebe na stejnou otázku. Když jsme viděli reakce na krátkou ukázku, věděl jsem, že to musím zjistit! A tak jsem si představil náš svět v blízké budoucnosti, kdy androidi jako Kara budou vypadat, mluvit a pohybovat se jako skutečné lidské bytosti. Zajímalo nás, jak my - lidé - budeme reagovat, kdybychom byli konfrontováni s novou formou inteligence, kterou představují androidi, roboti s emocemi,“ vysvětloval loni v říjnu David Cage.

„Chtěl jsem hru, která bude o tom, co znamená být člověkem a jaké by to bylo, kdybychom byli v kůži androidu a objevovali náš svět s emocemi.“

Detroit by měl být jednou z nejdůležitějších součástí PlayStation konference na E3 v Los Angeles. Očekáváme novou ukázku z hraní a snad se dozvíme i datum vydání, když už Horizon: Zero Dawn bylo odloženo na 1. března 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama