Deus Ex bude mít přes 200 000 dialogů
Deus Ex Novinka Deus Ex bude mít přes 200 000 dialogů

Deus Ex bude mít přes 200 000 dialogů

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Myslíte, že je Mass Effect ukecaný? Počkejte, až sednete k Deus Ex: Human Revolution, jehož dialogy a texty má na starosti veteránka Mary Demarle. Ta ma za sebou mimojiné např. Splinter Cell: Conviction, takže o kvalitu nebude nouze.

Reklama

Eidos Montreal má dle všeho skončit se scénářem ke konci července. A jak to tak vypadá, bude stejně tlustý, jako Zlaté stránky. „Hlasové záznamy všech postav ve hře jsou prostě neuvěřitelné,“ řekl producent David Anfossi v rozhovoru pro Videogamer na výstavě E3. „Máme více než 200 000 řádků dialogů.“

První dva díly, vyvíjené studiem Ion Storm a vydané společností Eidos, byly známé především díky svým inteligentním, skvěle navrženým dialogům, stejně jako kvalitní hratelnosti. Podle vedoucího designéra Jean-Francois Dugase se nyní tým snaží dostát jménu tohoto legendárního RPG.

„Nemáme žádné magické tajemství,“ řekl Dugas. „Jediné, na co spoléháme, je naše scénáristka, která je zcela oddaná své práci a pracuje zatraceně tvrdě. Kontroluje všechno a plní do puntíku.“

Jak již bylo zmíněno výše, scénáristkou je Mary Demarle, mezi jejíž předchozí práce patří např. série Myst, nebo čerstvě špionážní akce Splinter Cell: Conviction. Human Revolution je pak titul zasazený do období před začátkem samotné série Deus Ex a vypráví příběh Adama Jensena – hlídače, který dostane mechanické implantáty proti své vůli poté, co společnost, pro kterou pracuje, přežije brutální útok. Titul se chystá do prodeje na začátku příštího roku a my nemůžeme být více natěšeni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama