Deus Ex: Human Revolution drtí recenze
Deus Ex Novinka Deus Ex: Human Revolution drtí recenze

Deus Ex: Human Revolution drtí recenze

Michal Maliarov

Michal Maliarov

62

<strong>AKTUALIZACE. </strong>Embargo stále visí ve vzduchu, některé herní časopisy už se ale blýskají recenzí na očekávaný návrat sci-fi modly.

Reklama

Aktualizace: Embargo je pryč a zahraniční servery začínají ukazovat své recenze. Jak si nový Deus Ex vede na internetu?

Původní zpráva

Všichni recenzenti byli zatím zajedno, alespoň co se týče pění chvály na Human Revolution jakožto návrat legendy Deus Ex na trůn sci-fi RPG titulů. Po prvních světových recenzích tak přichází sprška časopisových hodnocení.

Prvním, kdo aplauduje je PC Gamer. Jeho recenze popisuje Human Revolution jako hru, která nadevše respektuje své hráče a odměňuje je za chytré prozkoumávání a plnění misí. I desáté procházení hrou je totiž zcela jiné a hra má neuvěřitelný smysl pro detail a znovuhratelnost.

Dále dorazil verdikt PS3 verze časopisu OPM, který byl o něco více kritický, ale stále pozitivní. Hra je podle něj velmi poutavým mixem akce, příběhu, RPG prvků a plížení, což kombinuje s elegancí sobě vlastní.

Následovalo již starší hodnocení verze pro Xbox360 časopisem OXM, které bylo prozatím nejvyšší ze všech. Nedaleko se držel i časopis GamesMaster, co hru obdařil hodnocením 94%.

V současné době je na stáncích i nové číslo PSM3, který se zachoval velmi suše, ale obdařil titul stále skvělým číslem 8.8/10 a verdiktem „jedna z nejstylovějších a nejinteligentnějších FPS stříleček na trhu“.

Chcete vědět, co si o hře myslí Zing? Pak si počkejte na naši recenzi, která dorazí už tento týden. Titul očekávejte v prodeji 26.srpna letošního roku na PC, PS3 a Xbox360.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama