Deus Ex: Human Revolution v první recenzi
Deus Ex Novinka Deus Ex: Human Revolution v první recenzi

Deus Ex: Human Revolution v první recenzi

Michal Maliarov

Michal Maliarov

10

PC Gamer vypustil do světa první světovou recenzi veleočekávaného sci-fi RPG z univerza Deus Ex. A je nač se těšit.

Reklama

Na Human Revolution čekáme už pěkně dlouhou dobu a než k nám dorazí ke konci tohoto měsíce, rozhodně neopovrhneme nějakou informací o výsledné kvalitě hry.

Nebudeme vás zbytečně napínat, hra dostala od herního časopisu hodnocení 94%, což je jedno z nejvyšších hodnocení za celou jeho historii. Původní Deus Ex z roku 2000 obdržel 95% a recenzenti popsali klasiku Ion Stormu jako nejlepší hru vůbec. Human Revolution ale dle všeho není daleko.

„Temné, skvělé a nádherné oživení neuvěřitelné hry,“ píše recenzent Tom Francis o nejnovějším pokračování. „Chytré, obsáhlé, vtipné, kreativní a nekonečně motivující.“

„Je to naprosto jistě Deus Ex našeho času, naprosto zasloužené pokračování. Hra, která staví téměř veškerou konkurenci svého žánru do rohu na hanbu.“

Jako ochutnávka nám to zajisté stačí, jako bonus pro vás máme i screeny recenze z časopisu. O recenzi se navíc podělil i časopis OXM, který se nedržel pozadu a napálil hře rovnou ultimátní hodnocení. Jak byste očekávali, příběh, postavy i hratelnost jsou popsány v superlativech. Na náš verdikt se samozřejmě můžete těšit taktéž.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama