Deus Ex: Human Revolution vás donutí přemýšlet
Deus Ex Novinka Deus Ex: Human Revolution vás donutí přemýšlet

Deus Ex: Human Revolution vás donutí přemýšlet

Michal Maliarov

Michal Maliarov

15

Eidos není proti, abyste všude lítali s nažhaveným samopalem. Nebude to ale jen tak <strong>+ další světová recenze a nová galerie </strong>

Reklama

„Vlastně pokud hráči hrou prolítnou akčním stylem, bez zkoumání možností hry, a přesto zůstanou spokojeni, pak jsem šťastný,“ řekl Jean-Francois Dugas v rozhovoru pro GameShark.

„Nechci nikoho nutit, aby procházeli hrou určitým způsobem, pokud je to nebaví. Pokud chce někdo popadnout zbraň, prostřílet se skrze tunu mrtvol až na konec příběhu a bavit se u toho, budu stejně maximálně spokojen.“

Jediná věc, kterou hra řeší za hráče je nutnost hrát takticky. Střílení za běhu prostě stačit nebude. Za koridorovým masakrem totiž leží mnohem, mnohem více.

„Už v samotném základu to není bezmyšlenkovitá střílečka, je to taktická střílečka. Protože pokud budete běhat jako splašená kuřata a do všeho střílet, AI vám nakope zadek. Pokud ale budete postupovat pomalu a zkoumat své nepřátele, dostane se vám mnohem hlubšího zážitku,“ dodal Dugas.

Hra samotná nabízí doslova tuny dodatečného obsahu a hráče jej začnou objevovat postupně, jak se dostanou do hry. Podobného názoru je i časopis Games Master, který se pochlubil další světovou recenzí na hru.

Titul od něj obdržel hodnocení 94% a verdikt „neuvěřitelné dílo a znovuzrození Deus Exu, které si série zasloužilo“. Recenzi zakončuje tvrzením, že je titul od Square Enixu „hrou, která se objeví jednou za generaci a první hrou během dlouhé doby, která dělá vše, co původní Deus Ex, a dělá to lépe“.

Deus Ex: Human Revolution je už téměř na dosah a dorazí do prodeje 26. srpna letošního roku pro PC, PS3 a Xbox360. Prozatím si vychutnejte čerstvou galerii.

Galerie

Zbytek screenshotů naleznete v galerii hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama