Deus Ex: Mankind Divided nabídne také speciální herní režim Breach
Deus Ex Novinka Deus Ex: Mankind Divided nabídne také speciální herní režim Breach

Deus Ex: Mankind Divided nabídne také speciální herní režim Breach

Jan Kalný

Jan Kalný

2

Vaším úkolem bude infiltrovat server, získat data a zmizet, aniž byste byli zničeni. Breach navíc nabídne žebříčky, modifikátory a další věci.

Reklama

Jistě vám neunikly nové gameplay záběry, které ukazují značnou část Prahy. A dost možná jste viděli i Deus Ex GO. Ale není to všechno, co si pro nás tvůrci z Eidos Montreal přichystali. Během dnešního streamu také oznámili zcela nový herní mód s názvem Breach.

Ten nás vhodí do role jakéhosi „Rippera“, de facto hackera, který se ocitne uvnitř serverů různých společností s jedním cílem – získat data a zmizet. Sem tam se naskytne i jiný úkol a budeme muset sbírat fragmenty dat nebo zničit všechno a všechny přítomné. Samozřejmě to ale nebude tak jednoduché, protože v serveru (resp. levelu) jsou různé obranné systémy v podobě dronů, věží, mobilních hlídačů, laserů a kdo ví čeho dalšího.

Vesměs se dá říct, že jde o klasický Deus Ex v trochu jiném prostředí, zaměřený čistě na infiltraci. Režim Breach kromě toho nabídne i svůj vlastní vizuální styl, tvořený hlavně z fialovo-bílé barvy, což nám autoři předhodili už prvního dubna jako prostý aprílový žert (viz 6. nadpis).

Mimo to se máme údajně těšit na vylepšování schopností a arzenálu pomocí zkušenostních bodů a peněz, abychom se mohli udržet na nohou proti neustále se zvyšující obtížnosti.

Samozřejmě nás také čekají žebříčky, díky kterým můžete zjistit, jak špatně na tom jste a případně také vyzvat své kamarády, aby překonali vaše skóre. A aby toho nebylo málo, celý herní mód je vyloženě „live“, což znamená, že do něj autoři plánují přidávat další obsah a vymoženosti.

Čekají nás také modifikátory v podobě karet (tzn. stejný systém jako v případě Rise of the Tomb Raider), díky kterým si můžete buďto hru ještě o něco ztížit (například tím, že jakmile vás odhalí, tak je konec) nebo naopak zjednodušit.

Naneštěstí je nutno dodat, že budou k dispozici také mikrotransakce. A dá se očekávat, že budou fungovat přesně v takovém smyslu, jako ve zmíněném Rise of the Tomb Raider. To znamená, že si můžete za reálné peníze přikoupit nějaký ten modifikátor navíc, případně různé vylepšení.

Celý mód bude samozřejmě dostupný zdarma pro ty, kteří si hru koupí. Pro úplnost se snad jen sluší dodat, že hra vychází na PC, PS4 a Xbox One už 23. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama