Deus Ex: Mankind Divided první hrou podporující HDR na PS4
Deus Ex Novinka Deus Ex: Mankind Divided první hrou podporující HDR na PS4

Deus Ex: Mankind Divided první hrou podporující HDR na PS4

Michal Burian

Michal Burian

4

HDR podpora je i pro majitele konzole Xbox One S.

Reklama

Aktualizace firmwaru 4.00 konzole PlayStation 4 v září přidala podporu HDR. Každý, kdo má odpovídající televizi s HDR, můžete ve hrách využívat podporu HDR, která vylepší barvy ve hrách, aniž by bylo potřeba kupovat novou PS4. HDR podporuje klasická PS4 i PS4 Slim.

Do včerejšího dne ale žádná hra HDR nepodporovala. První je akce Deus Ex: Mankind Divided, která s novým patchem přidala podporu HDR na PS4 i Xboxu One S.

Patch opravuje několik velkých chyb ve hře. Už by se vám nemělo stávat, že během tutoriálu na střelnici hra spadne nebo že hra zamrzne během rozhovoru.

Krom toho vývojáři přidali nový obsah do režimu Breach. Můžete změnit vzhled svého avatara v novém uživatelském rozhraní, bojovat na mapě Santeau Corporation nebo využít novou prémiovou zbraň a Ripper skiny.

Patch vyšel ve stejnou dobu i pro PC verzi Deus Ex: Mankind Divided. Zatím ale Eidos neoznámil, zda má v plánu přidat HDR podporu i do PC verze, vzhledem k tomu, že někteří majitele počítačů využívají televizi, tak by jistě tuhle novinku využili.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama