Deus Ex: Mankind Divided v šestiminutovém traileru
Deus Ex Novinka Deus Ex: Mankind Divided v šestiminutovém traileru

Deus Ex: Mankind Divided v šestiminutovém traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

47

Nový 101 Trailer ukazuje celou řadu věcí, se kterými se setkáte při novém dobrodružství Adama Jensena a které budeme moci také využívat. <strong>+ jednotlivé edice a nový koncept.</strong>

Reklama

Dlouhou dobu to vypadalo, že se po pořádných propagačních materiálech souvisejících s Deus Ex: Mankind Divided slehla zem. Nějakou dobu bylo skutečně ticho, které teď ale utíná působivý, šestiminutový trailer.

V něm uvidíte prakticky vše, co je v případě nového Deus Ex důležité. Video ukazuje množství schopností Adama Jensena, díky nimž si přijdou na své příznivci akčního i stealth přístupu. Nechybí ukázka přestřelek, plížení a úpravy zbraní a dojde i na několik přátelských či nepřátelských tváří či na další ukázky lokalit v Dubaji a Praze.

Vývojáři ze studia Eidos Montreal slibují, že tentokrát bude možné k postupu hrou přistupovat čtyřmi způsoby. Kromě již zmíněných přístupů preferujících Rambo styl a plížení se můžete v kůži Adama Jensena vydat i cestou hackera nebo toho, který s protivníky spíše vyjednává, než aby jim hned cpal hlaveň pod nos.

Během Jensenova honu na teroristy a Ilumináty vás samozřejmě čeká řada rozhodování, které má mít vliv na další vývoj hry. Tvůrci dále slibují smysluplné vedlejší úkoly, vylepšenou minihru hackování, důležitost vašich voleb během rozhovorů a hudební doprovod, který se přizpůsobuje dané situaci.

Vývojáři navíc naznačují, že ještě neodhalili všechny lokace, do nichž během hraní Mankind Divided zavítáme. Zatím víme jen o Dubaji, Praze a fiktivním ghettu Golem City na území České republiky, ale vypadá to, že se podíváme ještě někam jinam. Což koneckonců naznačují i jisté záběry v traileru.

Jednotlivé edice

Sběratelská edice byla představena již v polovině ledna, ve videu výše ale můžete vidět její novou podobu. Obsahuje černo-zlatý box, 23 cm vysokou figurku Adama Jensena, 48 stránkový art book, limitovaný steelbook a in-game bonusy z Day One edice - bonusovou misi, tři DLC balíčky (The Classic Pack, The Enforcer Pack a The Intruder Pack), šest skladeb ze soundtracku ke stažení a artbook, komiks a román v digitální podobě.

Day One edici získají všichni, co si včas předobjednají standardní edici. Kromě hry dostanete Covert Agent Pack, digitální soundstrack, extra misi a artbook v digitální podobě.

Předobjednejte si Deus Ex: Mankind Divided v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk, kde pro vás máme standardní i sběratelské edice.

Nový koncept

Na konci traileru je opět obrázek, který lze naskenovat mobilní aplikací Deus Ex Universe pro Android a iOS. Po oskenování obrázku se vám odemkne nový koncept, na němž září Bob Page, kterého můžete znát už z prvního dílu Deus Ex. V krátké scéně po konci závěrečných titulků Human Revolution si střihnul menší hlasové cameo a vypadá to, že v Mankind Divided bude mít o poznání větší roli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama