Deus Ex: Mankind Divided v úžasném traileru
Deus Ex Novinka Deus Ex: Mankind Divided v úžasném traileru

Deus Ex: Mankind Divided v úžasném traileru

Martin Cvrček

Martin Cvrček

124

Jste připraveni na návštěvu futurstické Prahy a konflikt s augmentovanými lidmi? Adam Jensen se vrací v plné síle. <strong>Aktualizováno o odkaz na hudební doprovod.</strong>

Reklama

Čerstvý trailer definitivně potvrdil, že Eidos Montreal pracuje na novém Deus Ex s podtitulem Mankind Divided. Stejně tak máme černé na zlatém, že se minimálně v určité části hry podíváme do České republiky, zjevně do Prahy.

Deus Ex: Mankind Divided se odehrává v roce 2029, po konci zlaté éry augmentací. Poté, co došlo ke smrti milionů nevinných lidí s augmentacemi vlivem incidentu Aug, se augmentovaní jedinci dostali na okraj společnosti a jsou považování za vyvrhele. To vede ke zvyšujícímu se počtu teroristických útoků. Tyto zločiny a akty teroru přitom slouží jako zástěrka pro konspiraci, která cílí na ovládnutí budoucnosti lidstva.

Doporučujeme nažhavit reproduktory či sluchátka, nastavit pořádnou kvalitu obrazu a slintat. I když se zjevně nejedná o gameplay ukázku, přesto bere zpracování videa dech.

Mimo jiné bylo takové potvrzeno vydání na PC, PS4 a Xbox One, bohužel ale nevíme nic o datu vydání. Zaslechli jsme jen obligátní "soon", tedy brzy.

Update: Pokud byste měli zájem o poslech samotného hudebního doprovodu (a já věřím, že měli, protože je nádherný), zamiřte na YouTube, kam náš čtenář hRDLA skladbu nahrál. Stahovat můžete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama