Deus Ex: Mankind Divided zahrne New Game+
Deus Ex Novinka Deus Ex: Mankind Divided zahrne New Game+

Deus Ex: Mankind Divided zahrne New Game+

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

V původní verzi Human Revolution New Game+ chyběla, ale bylo potvrzeno, že v novém Deus Ex se jí určitě dočkáme.

Reklama

Tvůrci ze studia Eidos Montreal včera vydali novou epizodu série DXTV, ve které uvidíte například několik útržků starších gameplay záběrů, bližší pohled na některé augmentace nebo ukázku fanartů. Video se také krátce zabývá Gamescomem a obsazením herce Vernona Wellse.

Dost možná nejzajímavější je ale série odpovědí na některé otázky. Většinu z nich už známe, například skutečnost, že hru budeme moci projít více způsoby a jeden herní styl nepřevažuje nad jinými. Nebo že správa inventáře je pořád důležitá a naše rozhodnutí budou mít tentokrát ještě větší dopad.

V jedné odpovědi se ale skrývá příjemná novinka, a to potvrzení New Game+. V původní verzi Human Revolution tato možnost chyběla z mnoha důvodů a k nápravě došlo až s Director's Cut edicí. Mankind Divided ji ale určitě zahrne v základní verzi. Dříve bylo řečeno, že by ji vývojáři chtěli implementovat, ale až nyní máme zlaté na černém, že k tomu vážně dojde.

Podle slov vývojářů je NG+ v Mankind Divided především o větší zábavě a možnosti prozkoumat větší část mapy a objevit víc skrytých věcí.

Zatím přesně není známo, co všechno New Game+ v Mankind Divided nabídne, ale dá se očekávat, že její součástí budou i tradiční věci jako vyšší obtížnost nebo možnost přenést váš postup z prvního dohrání hry. V tuto chvíli jen spekulujeme, ale tvůrci se pravděpodobně nechají inspirovat tím, jak funguje New Game+ v jiných titulech.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama