Deus Ex: The Fall jen pro iPhone a iPad
Deus Ex: The Fall Novinka Deus Ex: The Fall jen pro iPhone a iPad

Deus Ex: The Fall jen pro iPhone a iPad

Michal Burian

Michal Burian

40

Studená sprcha pro všechny, kdo po včerejším teaser traileru očekávali pokračování skvělého Human Revolution. <strong>Android verze potvrzena</strong>.

Reklama

Po včerejším teaser traileru od studia Eidos Montreal se každý těšil na nový Deus Ex. Toho jsme se sice dočkali, ale s jedním nečekaným výsledkem. Deus Ex: The Fall totiž vyjde již toto léto, avšak pouze pro iPhone a iPad za necelých 6 euro.

Co se příběhu týče, akční RPG pro iPhone a iPad se bude odehrávat v roce 2027 (tedy stejně jako Human Revolution) a vžijeme se do role bývalého britského člena SAS jednotek Bena Saxona. Ten podstoupil augmentaci a rozhodl se zjistit pravdu o svém bývalém zaměstnavateli.

Hráči mohou očekávat mix starých a nových augmentací, stejně tak Smart Vision, jenž vám umožní vidět skrz zdi. Chybět nebudou dosud neviděné postavy z románu Icarus Effect. Samozřejmostí pak je přizpůsobené ovládání pro dotykové obrazovky, aby byla hratelnost co nejlepší, stejně tak průzkum okolí, akce, hackování, stealth možnosti a mnoho dalšího.

Vývoj Deus Ex: The Fall má na starost evropská mobilní divize Square Enix ve spolupráci s původními autory Deus Ex: Human Revolution z Eidos Montreal a N-Fusion.

Aktualizace: Hra byla nakonec potvrzena i pro Android (thx Marek Tvrdý).

První obrázky

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama