Devil May Cry 3 vyjde příští rok na Switch
Novinka Devil May Cry 3 vyjde příští rok na Switch

Devil May Cry 3 vyjde příští rok na Switch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy Nintendo Switch Switch

Nejtěžší díl série ve vaší kapse.

Reklama

Společnost Capcom jistě dělá svým fanouškům neskutečnou radost. Letos v lednu vydala remake Resident Evilu 2, jenž sklízel neskutečná ovace všude, kam se podíval. Posléze potěšil i majitele polokapesní konzole Nintendo Switch, když v červnu vypustil první díl populární série Devil May Cry. Jednalo se sice o pouhý port původní verze z PlayStation 2, ale pořád alespoň něco. V září se posléze stejné péče dočkal i druhý díl, který ovšem i po letech patří k tomu nejhoršímu, co nám tato série (a možná i celkově žánr hack and slash) nabídla.

Nyní je jasné, že v tomto nastálém trendu bude tato japonská společnost pokračovat, a 20. února roku 2020 na Switch vydá pravděpodobně nejtěžší díl série Devil May Cry 3 Special Edition, jehož cenovka bude stejně jako u jeho předchůdců stanovena na 19,99 USD (necelých 500 korun).

Pokud vás tento díl ale minul, tak vězte, že se jedná o příběhový prequel, v němž opět hrajete za zabijáka démonů Danteho a budete sledovat jeho jedny z prvních dobrodružstvích. Níže můžete zhlédnout ukázku na hru, která se objevila v roce 2004 na výstavě E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama