Devil May Cry 3 Special Edition bude obsahovat něco navíc
Novinka Devil May Cry 3 Special Edition bude obsahovat něco navíc

Devil May Cry 3 Special Edition bude obsahovat něco navíc

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy Nintendo Switch Switch

Nevíme co přesně, ale nové informace mají dorazit v průběhu ledna nebo února.

Reklama

Port Devil May Cry 3 Special Edition byl ohlášen již v listopadu loňského roku. A protože je pro převod použita nejlepší verze hry, budete mít příležitost zahrát si také jako Vergil a bude obsahovat Bloody Palace o 9 999 patrech. To ale není vůbec vše.

Switch verze hry Devil May Cry 3 Special Edition, která bude na Nintendo eShopu k mání od 20. února, bude obsahovat "něco navíc". S touto informací přišel producent Capcomu Matt Walker ve videu zveřejněném na oficiálním účtu Twitter účtu Devil May Cry.

"Víme, že tato hra si ve všech vašich srdcích drží zvláštní místo a tak jsme ji chtěli prokázat naši úctu," říká Walker ve videu na tweetu. "Sami můžete vidět, že jsme se cítili motivováni přidat něco něco navíc o čem si myslíme, že se vám všem bude opravdu líbit. Tady jsou tedy klíčová data, která si máte zakroužkovat v kalendáři, aby vám neunikly žádné další informace: 16. ledna, 30. ledna a 13. února."

Capcom navíc na UK stránce hry Devil May Cry 3 Special Edition uveřejnil několik nových screenshotů ze kterých je víceméně jasné, by jedním z novinek, toho "něčeho nového" mohla být nová funkce Změna stylu, která vám umožní měnit herní styly přímo za boje.

Vidět to můžete zejména v levé horní část uživatelského rozhraní, kde lze vidět právě zvolený styl boje Danteho, například Swordmaster anebo Gunslinger, což by odpovídalo Danteho stylu hry od dílu Devil May Cry 4, kde šlo mohl přepínat styly v polovině komba a zřetězil za sebou více zásahů nepřátel.

Devil May Cry 3 Special Edition vyjde ve verzi pro Nintendo Switch 20. února 2020. Hra je samozřejmě k dispozici také pro PlayStation 2, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One a pro PC.

 

Zdroj: Capcom a Twitter

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama