Diablo Immortal zamíří i na PC, známe přesné datum vydání
Novinka Diablo Immortal zamíří i na PC, známe přesné datum vydání

Diablo Immortal zamíří i na PC, známe přesné datum vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

11
Platformy Windows PC Apple iOS Android Android

Blizzard překvapil.

Reklama

Blizzard oznámil datum vydání mobilního free-to-play počinu Diablo Immortal. Titul se světu poprvé ukázal na Blizzconu v roce 2018. Nutno podotknout, že pro fanoušky značky, kteří v té době doufali v oznámení vytouženého Diabla 4, představovalo odhalení nového dílu čistě pro mobily studenou sprchu. Negativní publicita a hlasitá kritika od komunity se krátkodobě podepsala i na akciích Blizzardu, které bezprostředně po oznámení hry klesly o více než 7 %.

Vývoj mobilního Diabla i přesto pokračoval a nyní se konečně blíží do své finální fáze, což Blizzard dokládá oznámením data vydání. Pokud byste si Diablo Immortal chtěli vyzkoušet, tak si do kalendářů poznačte datum 2. června, kdy hra vyjde v plné verzi na iOS i Android.

Aby toho však nebylo málo, tak zároveň s datem vydání vývojáři překvapivě oznámili, že se hra kromě mobilních platforem podívá i na PC. Hráči na počítačích se 2. června nejprve dočkají otevřené betaverze, na kterou v dosud nespecifikovaném termínu později naváže plná verze. PC verze bude k dispozici prostřednictvím platformy Battle.net a nabídne identický obsah jako verze pro mobily.

Diablo Immortal zamíří i na PC, známe přesné datum vydání

Diablo Immortal se pochlubí podporou cross-play multiplayeru i systému cross-progression, takže si spolu budou moci zahrát hráči napříč všemi podporovanými platformami. V rámci jednoho profilu navíc budete moci bez obtíží přecházet mezi mobilem a PC.

Ačkoli bude samozřejmě v první řadě záviset na kvalitách samotné hry, tak by čerstvě oznámená PC verze mohla minimálně ze zvědavosti k Diablu Immortal přitáhnout i pravověrné fanoušky série.

Níže se můžete kromě nového traileru podívat také na záběry ze samotného hraní, které přinesl magazín Game Informer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama