Diablo IV bude dostávat každý rok nové rozšíření
Diablo Novinka Diablo IV bude dostávat každý rok nové rozšíření

Diablo IV bude dostávat každý rok nové rozšíření

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

12
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Blizzard slibuje dlouhodobou podporu.

Reklama

Generální manažer Blizzardu Rod Fergusson v rozhovoru pro magazín Dexerto prozradil, že se hráči v červnu vydaného Diabla IV mohou každý rok těšit na jedno nové placené rozšíření. Půjde přitom o větší přídavky, které mají kromě dalších novinek rozvíjet také hlavní dějovou linku. Je tedy jisté, že se čtvrté Díablo na rozdíl od druhého a třetího dílu dočká hned několika rozsáhlejších DLC.

Fergusson rovněž dodal, že jednotlivé přídavky vznikají paralelně. V současnosti mají v Blizzardu souběžně vznikat hned dvě rozšíření. Tyto větší DLC navíc doplní další obsah, který bude do hry zamířit s příchodem jednotlivých sezón.

Dosud vydanou první sezónu Fergusson považuje za základ pro následující obsah, který bude v nadcházejících měsících a letech do Diabla IV proudit. Podle tohoto i starších vyjádření předních představitelů studia je zřejmé, že Blizzard plánuje Diablo IV formou nového obsahu podporovat opravdu dlouho. Diablo IV je k dispozici na PC i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama