DICE zakládá interní tým, který bude pracovat na singleplayeru pro Battlefield
Novinka DICE zakládá interní tým, který bude pracovat na singleplayeru pro Battlefield

DICE zakládá interní tým, který bude pracovat na singleplayeru pro Battlefield

Filip Svoboda

Filip Svoboda

7
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Pomáhat bude novému studiu Ridgeline Games.

Reklama

Studio DICE zakládá interní tým, který se zaměří na singleplayerovou budoucnost Battlefieldu, jedné z vlajkových lodí Electronic Arts. Pomáhat bude studiu Ridgeline Games, které vzniklo loni na podzim právě za tímto účelem a které vede veterán série Halo Marcus Lehto.

„Naše vize spolu s jejich zkušenostmi s touto sérií nám umožní vytvořit singleplayerovou kampaň, která hráče zaujme novým způsobem a zároveň zůstane věrná klasickým prvkům, díky nimž je Battlefield skutečně jedinečný,“ říká Lehto.

Většina lidí v DICE se má ale stále zaměřovat na multiplayer. Vedle dvou zmiňovaných studií se má na značce podílet ještě losangelský tým Ripple Effect. Ten má ale pracovat nezávisle na hlavní sérii a přinese odlišné zážitky.

Po neúspěšném Battlefieldu 2042 z listopadu 2021 přebral správu nad sérií šéf studia Respawn Vince Zampella. „Je to zcela nová struktura. Dáváme dohromady několik studií. Spojujeme ty nejlepší talenty a dáváme jim čas, aby mohly vytvořit něco úžasného,“ řekl o budoucnosti značky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama