DiRT Rally nebude podporovat mody a nemá v plánu DLC
DiRT Rally Novinka DiRT Rally nebude podporovat mody a nemá v plánu DLC

DiRT Rally nebude podporovat mody a nemá v plánu DLC

Michal Burian

Michal Burian

6

Z důvodu možných licenčních problémů. Co nového Early Access verze hry nabídne?

Reklama

S DiRT Rally se Codemasters konečně vrátili ke kořenům své slavné závodní značky. Hra je stále v předběžném přístupu, i přesto se jí skvěle daří a hráči si pochvalují přístup vývojářů. Komunitní manažer Lee Williams přiblížil budoucí vývoj a bohužel také hráče zklamal.

Co jim udělal? Na Redditu odpovídal na možnou podporu fanouškovských modifikací. Je dost pravděpodobné, že se nástrojů pro tvorbu modu komunita nikdy nedočká. Pokud by totiž Codies umožnili hráčům vytvářet vlastní mody, tedy přidávat do hry další automobily, polepy a další věci, tak by britské studio mohlo narazit na problém s licencí, což by bylo velmi vážné.

Williams se nechal slyšet, že by rádi mody podporovali, ale narážejí stále na problémy s licencí. Navíc nemohou hráčům umožnit ani vytváření vlastních tratí, a to z důvodu, že neexistují ve hře žádné nástroje, které by to umožňovaly.

Teď k dobrým zprávám. Tou první a největší je skutečnost, že tvůrci neuvažují nad budoucím rozšiřováním hry formou placených dodatečných balíčků. Early Access verze DiRT Rally by brzy měla umožnit měnit nastavení zorného pole a v budoucnu se o slovo přihlásí i lepší model poškození jednotlivých vozů.

DiRT Rally koupíte na Steamu za 32,99€. S dalšími velkými aktualizacemi bude cena růst směrem nahoru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama