DiRT Rally rozšířen o rallycross
DiRT Rally Novinka DiRT Rally rozšířen o rallycross

DiRT Rally rozšířen o rallycross

Michal Burian

Michal Burian

9

Nové tratě, automobily, kariéra a mnoho dalšího.

Reklama

Hry WRC 5 od Kylotonn a Sébastien Loeb Rally Evo od Milestone zatím moc nadějí nevzbuzují. Codemasters s DiRT Rally se ale v předběžném přístupu na Steamu daří skvěle, hráči srší nadšením a Early Access verze se postupně rozrůstá o nový obsah. Dnes byla hra obohacena o update World RX. Ten přináší tři nové rallycrossové vozy, dvě nové tratě (britskou trať Lydden Hill a švédskou trať Holjes - každá má tři trasy) a hlavně zbrusu nový kariérní režim World RX .

Zatím si hráči nemohou užívat multiplayer, ten by měl následovat v druhé World RX aktualizaci, která se o slovo přihlásí o něco později.

Aby informace v novince byly kompletní, hodí se zmínit, že kromě World RX kariéry můžete hrát vlastní eventy a užívat si oficiálního FIA Rallycross šampionátu se všemi licencemi, včetně závodníků, aut a liveries. Zároveň Codemasters vylepšili hru, aby lépe identifikovala váš volant nebo gamepad, který není doposud podporován.

To ale stále není vše. Vývojáři si posvítili na nepoctivé hráče, kteří by to již neměli mít tak jednoduché. V žebříčku nejlepších časů by tak měli být jen hráči, kteří si to skutečně zaslouží.

Do třetice všeho dobrého i zlého, přidán byl DiRT Daily Eventu, možnost opravit defekt v polovině etapy, stejně tak můžete vypnout replaye v nastavení a další maličkosti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama