DiRT Rally si budete moci užít s PlayStation VR
DiRT Rally Novinka DiRT Rally si budete moci užít s PlayStation VR

DiRT Rally si budete moci užít s PlayStation VR

Michal Burian

Michal Burian

5

Bude vás to ale stát 250 korun.

Reklama

Společnost Codemasters oznámila, že hodlá závodní hru DiRT Rally obohatit o podporu headsetu PlayStation VR. Upgrade bude k dispozici formou samostatného dodatečného balíčku za 10 dolarů (cca 250 korun), případně se bude prodávat v obchodech pod označením DiRT Rally PLUS VR Upgrade společně s původní PS4 verzí.

Placená aktualizace vám umožní zažít závody v DiRT Rally v pohlcující virtuální realitě. S PlayStation VR si budete moci užít všechen obsah, který titul nabízí. Závodit budete moci s každým autem, na každé trati a ve všech disciplínách.

Update navíc přidá zcela nový režim Co-Driver. Mód spolujezdce umožní dalšímu hráči připojit se do hry a pomocí gamepadu dávat pokyny prvnímu hráči, který má nasazený VR headset.

Datum vydání DLC nebylo zatím oznámeno, placené aktualizace se máme dočkat brzy. Je ale trochu zarážející, že Codemasters zvolili placenou podporu, stejně tak učinila Sony s DriveClub VR, který prodává za standardní cenu jako novou hru. Codies alespoň poskytnou upgrade stávající PS4 verze, i když placený.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama