Disco Elysium Novinka Disco Elysium - The Final Cut míří na další platformy

Disco Elysium - The Final Cut míří na další platformy

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Konečně se dočkají i majitelé Switche a Xboxu.

Reklama

Vylepšená verze už tak výtečného RPG Disco Elysium s dovětkem The Final Cut dorazila v březnu na PC, Google Stadia a konzole PlayStation 4 a PlayStation 5. Jestli vám tato varianta utekla, tak vězte, že nabízí nové úkoly, lokace i postavy, přičemž všechny charaktery jsou nově i nadabované, což jsou novinky, které jistě stojí za to.

Na akci Nintendo Direct se posléze mohli zaradovat majitelé Nintenda Switch, jelikož bylo oznámeno, kdy se hra podívá na tuto platformu. A nebude to trvat dlouho, jelikož bylo zvoleno 12. října.

Zájemci a nadšenci si pak mohou předobjednat i speciální sběratelskou edici, kterou za 249,99 USD (5 460 Kč) naleznete zde.

Včera posléze bylo oficiálně odhaleno, že v tento den dorazí titul i na Xbox One a Xbox Series X/S, takže už konečně budou pokryty všechny platformy, což bylo i oslaveno novou ukázkou, kterou naleznete v náhledu (či tady).

Kromě toho jsme taktéž zjistili, že Xbox varianty od 9. listopadu dostanou fyzické vydání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama