Dlouholetý scenárista BioWare Mac Walters opouští studio
Dragon Age: Dreadwolf Novinka Dlouholetý scenárista BioWare Mac Walters opouští studio

Dlouholetý scenárista BioWare Mac Walters opouští studio

Filip Svoboda

Filip Svoboda

4

Pracoval na Jade Empire, sérii Mass Effect i Dragon Age.

Reklama

Po devatenácti letech opouští BioWare jeden z předních vývojářů Mac Walters. Odchod oznámil na svém profilu na LinkedInu: „S novým rokem přichází nová dobrodružství.“ Naposledy pracoval jako production director u stále vyvíjeného Dragon Age: Dreadwolf.

„Těch uplynulých 19 let pro mě bylo životní zkušeností, která mi změnila život, a proto bylo rozhodnutí odejít velmi těžké. Pracoval jsem s tolika úžasnými lidmi a měl jsem tu čest být součástí těch nejúžasnějších týmů a projektů. (...) Děkuji všem, se kterými jsem měl možnost pracovat, a přeji BioWare jen to nejlepší ve všem, co dělá. Bylo mi opravdu ctí,“ napsal dále Walters.

Mac Walters začínal v BioWare jako scenárista Jade Empire a prvního Mass Effectu, u zbylých dílů trilogie scenáristy vedl a u Mass Effect: Andromeda figuroval v roli kreativního ředitele projektu. Obdobnou roli zastával i u akce Anthem z roku 2019 a následně vedl vývoj Mass Effect: Legendary Edition.

Není zdaleka první důležitou osobností, která se BioWare rozhodla dát v posledních letech sbohem. Studio přišlo i o nejdůležitější jména jako Casey Hudson, Mark Darrah, Matt Goldman, Jonathan Warner. Přes proměny ve vedení týmu vyvíjí BioWare vedle čtvrtého Dragon Age také nový Mass Effect.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama