DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi
Captain Tsubasa: Rise of New Champions Novinka DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC

Dále nová Corpse Party, VR Little Witch Academia a vše okolo rýže v Sakuně.

Reklama

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster

Od 29. října bude v Japonsku na návštěvě ve hře Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster speciální host. Jde o Danteho ze série Devil May Cry, za kterého si ale budete muset připlatit. Jde totiž o placený přídavek Maniax Pack.

Dante ale třetí SMT navštívil již jednou a to v roce 2004, když vyšel titul Shin Megami Tensei III: Nocturne Maniax. Ten byl vydán jeden rok po původním Shin Megami Tensei III: Nocturne a právě tato verze byla pak použita v Severní Americe (jako Shin Megami Tensei: Nocturne) a v Evropě (jako Shin Megami Tensei: Lucifer’s Call).

V základní hře Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster se ale představí další postava. Tou je Raidou Kuzunoha z Devil Summoner 2: Raidou Kuzunoha vs. král Abaddon, který byl hostující postavou ve speciální edici hry Shin Megami Tensei III: Nocturne Chronicle Edition.

Po zakoupení balíčku Maniax Pack si hráči budou moci prostřednictvím nabídky New Game ~ Maniax ~ na titulní obrazovce užít trochu pozměněnou hru. Díky tomu dojde ke změně prakticky každé scény, předělových filmů (ve kterých se pak objeví Dante nebo Raidou Kuzunoha) a nebo loga titulní obrazovky na Shin Megami Tensei III: Nocturne Maniax. Remaster hry také přidává k Danteho dovednostem Son's Oath "Pierce Effekt".

Shin Megami Tensei III: Nocturne HD Remaster vychází v Japonsku pro PlayStation 4 a Switch již 29. října a následně na jaře příštího roku ve zbytku světa.


Captain Tsubasa: Rise of New Champions

Bandai Namco společně s vývojáři z Tamsoftu vydali osmiminutové výukové video ke hře Captain Tsubasa: Rise of New Champions, ve kterém se můžeme přesvědčit, jak bude fungovat jednen z tradičních příběhových režimů, který se plně zaměřuje na Tsubasu Ozoru. Nicméně se můžeme seznámit i s dalším příběhovým režimem, ve kterém si můžete vytvořit svou vlastní postavu. Trailer ale nezapomíná na ukázku různých speciálních pohybů a postav.

Captain Tsubasa: Rise of New Champions vyjde celosvětově pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro 28. srpna a vy si ji už teď můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk.


Corpse Party: Blood Covered... Repeated Fear

A teď něco pro všechny fanoušky hororu. Mages. totiž vypustili na počest 10. výročí vydání hry Corpse Party: Blood Covered... Repeat Fear speciální upoutávku. Tato hra vyšla v Japonsku poprvé ve verzi pro PSP 12. srpna 2010.

Trailer se zaměřuje na historii této série hororových her pěkně rok po roce, ale pro nás je důležité, že na konci traileru je náznak na novou Corpse Party hru, která má vyjít někdy v "202X". Mages. sice trailer zakončili větou že "série The Heavenly Host Elementary konečně skončila!!", ale pak následuje "deformace temnoty“ a poté můžeme opět číst "další mrtvola...". No už aby to bylo.


Little Witch Academia: VR Broom Racing

Vývojáři ze studia UNIVRS vydají 13. října VR titul Little Witch Academia: VR Broom Racing pro Oculus Quest prostřednictvím Oculus Quest Store. Na začátku příštího roku se pak dočkáme verzí pro PlayStation VR, Oculus Rift a Steam VR.

Jako hostující student se zapíšete na slavnou akademii čarodějnictví Luna Nova, kde na více než 10 skladeb bude brázdit oblohu na koštěti. Hrou vás provede nový příběh, zasazený do vesmíru anime Little Witch Academia, budete se moci spojit s ostatními studenty a likvidovat duchy nebo si můžete své koště upravit. Na výběr budou i online multiplayerové režimy.

Za vydáním hry Little Witch Academia: VR Broom Racing stojí dvě úspěšné crowdfundingové kampaně z loňského roku, které proběhly na Kickstarteru a na populárním japonském crowdfundingovém webu Campfire. Vybráno bylo celkem více než 165 000 dolarů. Série Little Witch Academia ale vždy žila díky svým fanouškům. První krátký film byl vytvořen z 625 518 dolarů, vybraných od 7 938 podporovatelů a tento úspěch vedl k i 25 dílnému seriálu na Netflixu.


Sakuna: Of Rice and Ruin

Nakonec se ještě podíváme na to, jak je těžké pěstovat rýži. Marvelous na své stránky vypusili docela zajímavé informace o farmaření v akční RPG hře Sakuna: Of Rice and Ruin od studia Edelweiss.

Pro pěstování rýže si nejprve musíte odstranit z pole kameny a zorat jej. Na to ve hře slouží obyčejná motyka, ale čím lépe orbu provedete, tím lépe se budou kořeny rostlin růst. Pak musíte protřídit semena rýže, namíchat správné bahno do kbelíku a odstranit nekvalitní semínka. Semena rýže je potopena, aby se vznášela a odstraňte semena rýže s nižší hmotností a nižší kvalitou. Ale buďte opatrní, protože to sníží váš výnos. Ale bude toho daleko víc. Vše si můžete prohlédnout na videích níže.

U nás vydá Marvelous Europe hru Sakuna: Of Rice and Ruin 20. listopadu a to ve verzích pro PlayStation 4, Switch a přes Steam pro PC. Titul vyjde v Severní Americe pod taktovkou XSEED Games již 10. listopadu a v Japonsku 12. listopadu.

Orba rýžového pole

Třídění semen rýže

Pěstování sazenic

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Výsadba rýže

Výsledky práce

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Pomoc zvířat

Zalévání

Hnojení

Plevel

Zlepšení zemědělských schopností

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Setkání pěstitelů rýže

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Sklizeň rýže

Sušení rostliny

Vymlácení rostlin rýže

Loupání rýže

Zlepšování schopností

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Obchodování s rýží

DMC v Shin Megami Tensei III a tutoriál ke Captainu Tsubasovi

Zdroj: Atlus, Bandai Namco, Mages., UNIVRS, Marvelous

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama