Dnes začíná veřejná beta strategie Ancestors Legacy
Novinka Dnes začíná veřejná beta strategie Ancestors Legacy

Dnes začíná veřejná beta strategie Ancestors Legacy

Michal Burian

Michal Burian

3

V nové historické real-time strategii se střetnou vojáci vikingských, anglosaských, germánských a slovanských kmenů. <strong>Aktualizováno o limitovanou edici</strong>.

Reklama

Aktualizace: Cenega Czech nám dnes k večeru poslala tiskovou zprávu, ve které oznamuje, že PC verze Ancestors Legacy bude mít skutečně české titulky. Kromě Steamu bude ve vybraných zemích (včetně ČR/SK) k dispozici limitovaná krabicová verze. Společně s hrou a krabičkou obsáhne soundtrack na disku, pouzdro na arty, kartonový přebal, tištěný artbook a předobjednávkové bonusy.

„Chtěli jsme ztvárnit něco intimního a velice osobního. Modlitby byly během středověku velice populární, a to obzvlášť u národů zastoupených v Ancestors Legacy. Jednalo se o válečníky, jejichž smyslem života bylo dobývání, takže ať už se jednalo o křesťany, nebo o pohany, potřebovali nějaké božstvo, ke kterému by se mohli před bitvou obrátit. A právě o to nám šlo – ne o modlitbu z nějaké staré zaprášené knihy, nýbrž o slova, jež lidé používají, když se snaží „hovořit“ s nějakou vyšší mocí. Když k tomu, v co věří, promlouvají skutečně od srdce.“

Ujměte se velení své armády a vezměte útokem středověkou Evropu v sérii rozsáhlých tažení. Zvolte si některý ze čtyř dostupných národů (Vikingy, Anglosasy, Germány nebo Slovany) a vrhněte se do boje. Vaším úkolem však nebude jen dobývání, rabování a vypalování nepřátelských táborů, vesnic a měst. Abyste dosáhli vítězství, budete se muset naučit využívat plnou škálu dostupných taktických možností, těžit strategické výhody z okolního prostředí a spravovat dočasné základny a osady.

Ancestors je historií inspirovaná realtimová strategie ovlivněná událostmi ze středověku. Hra kombinuje správu zdrojů a budování základny s obřími týmovými bitvami, jež se odehrávají na rozsáhlých bojištích, a to vše je detailně vykresleno pomocí technologie Unreal Engine 4. Díky filmové akční kameře, která vás stiskem jediného tlačítka přenese přímo do středu té největší řeže, si budete moci vychutnat středověké krveprolití lépe než kdykoliv předtím.

4 hratelné národy s rozsáhlou singleplayerovou kampaní inspirovanou historickými událostmiRůzné režimy napínavých multiplayerových bitevPokročilé taktické možnosti kombinující využívání terénu, zkušeností a morálkyFilmová bitevní kamera, která vás přesune přímo do středu děníÚžasné vizuální zpracování poháněné technologií Unreal Engine 4Efektivní správa surovin a výstavba vesnic

Původní zpráva: Ancestors Legacy, historicky přesná real-time strategie od Destructive Creations (autoři Hatred), přivítá již dnes všechny zájemce. Vývojáři spustí veřejnou multiplayerovou betu a otevřenou servery hráčům, aby si vyzkoušeli všechny čtyři národy a tři mapy, které podporují dva až šest hráčů.

V plné verzi, která dorazí 22. května letošního roku se verzích pro PC a Xbox One, se můžete těšit na rozsáhlou kampaň pro jednoho hráče. Ta je inspirovaná historickými událostmi a bude po vás vyžadovat správu zdrojů a budování základních budov, abyste mohli rozšířit zástupy svých vojáků. Nemusíte se ale bát, že hraní bude příliš složité. Kolega Filip Němec si před časem Ancestors Legacy vyzkoušel a ve svých dojmech napsal, že takzvaný base management je ohlodán na kost a pouze vybíráte, které budovy se mají stavět. Hra už si jejich základy umístí sama, stejně jako dělníci sami sbírají dřevo, jídlo a kámen.

Zároveň jsme se dočkali nového traileru, který blíže přibližuje tuhle středověkou strategii, kde nebude nouze o krvavé a drastické záběry, kterými budeme při potyčkách vojáků vikingských, anglosaských, germánských a slovanských kmenů svědky.

Multiplayerovou betu si budete moci ze Steamu stáhnout dnes od 18:00. Beta pro Xbox One nejspíš nebude, minimálně o ní nejsou v současné době informace. Dodejme, že na Xboxu One X bude hra podporovat nativní rozlišení 4K a počítá se i s českými titulky, uvádí je Steam.

>

Zdroj: PCGamer.com

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama