Dnešek patří PlayStation 5
Novinka Dnešek patří PlayStation 5

Dnešek patří PlayStation 5

Martin Zavřel

Martin Zavřel

41
Platformy PlayStation PlayStation 5

PlayStation 5 dnes oficiálně přichází do Česka.

Reklama

V Česku, na Slovensku, ve zbytku Evropy a dalších regionech dnes oficiálně vychází vysoce očekávaná herní konzole PlayStation 5. Ačkoliv dle našich informací se dnes dostane jen na zhruba každého třináctého zájemce v ČR, přesto je na místě být vděční, že se u nás vůbec konzole objeví, byť v omezeném množství. Díky tomu budou moci zájemci tuto konzoli třeba alespoň vyzkoušet u přátel nebo si přečíst autentické dojmy prvních uživatelů z našeho regionu. Ostatně nedostatek zásob v tomto případě trápí celý svět, od Japonska po Ameriku.

Dnes se dostane jen na zhruba každého třináctého zájemce v ČR.
Dnešek patří PlayStation 5

V Japonsku minulý týden Sony oslavila zahájení prodeje konzole nasvícením téměř 1300 let staré svatyně Kanda, která je kromě jiného známá tím, že se zde věřící modlí za věci, související s technologiemi - například za úspěch nového přístroje na trhu nebo dokonce za to, aby se jejich nový přístroj neporouchal.

Dnešek patří PlayStation 5

V Anglii včera PlayStation 5 ovládla stanice londýnského metra a nahradila jejich klasický symbol čtveřicí těch svých. Učinila tak kromě jiného přímo před obchodem Microsoftu v Londýne:

Dnešek patří PlayStation 5

Podobná slavnostní výzdoba se samozřejmě nevyhnula ani dalším zemím, ať už jde o Mexiko, Kanadu, Nový Zéland nebo třeba Ameriku a její slavný Times Square:

A dočkali jsme se i české reprezentace (budova Crystal v Praze):

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama