Do 4. prosince veřejná beta strategie Total War: Arena
Total War: Arena Novinka Do 4. prosince veřejná beta strategie Total War: Arena

Do 4. prosince veřejná beta strategie Total War: Arena

Michal Burian

Michal Burian

2

Veřejná beta pro všechny zájemce. Vyzkoušíte připravovanou free-to-play strategii?

Reklama

Nestihli jste si na začátku listopadu ve veřejné betě vyzkoušet připravovanou free-to-play strategii Total War: Arena? Tak máte druhou možnost. Dnes v jednu hodinu odpoledne našeho času se otevřenou servery pro všechny zájemce, kteří mohou Total War: Arena hrát až do 4. prosince.

Vývojáři si tímto testem chtějí ověřit stabilitu svých serverů a hlavně získat velké množství zpětné vazby.

Pokud si chcete Total War: Arena vyzkoušet, zamiřte na oficiální stránky a přihlaste se přes svůj Wargaming.net účet, pochopitelně si můžete vytvořit nový účet.

Týdenní otevřený beta test navíc přichází s naprosto ojedinělou nabídkou. Ti, kteří se k beta testu připojí do 4. prosince, získají navíc trvalý přístup k uzavřenému beta programu, aby mohli pokračovat v boji, dostanou jako dárek tři speciální Premium jednotky – pomocnou kavalerii, římskou kavalerii Tier 4 Bloodsworm, barbarskou jednotku s meči a Tier 4 řecké bojovníky s kopími Telesillas Argives.

V průběhu následujícího týdne pak bude hráčům nabídnuta navíc celá řada vylepšení a bonusů.

„Otevřená beta je perfektní příležitostí ke skutečnému otestování našich serverů na velkém množství hráčů,“ říká Sergej Laptenok, produktový ředitel Total War: ARENA u Wargaming Alliance a dodává: „Každý se nyní může připojit a vyzkoušet si masivní historické bitvy.“

„Otevřený týden je dalším skvělým krokem ve vývoji této hry,“ vysvětluje z Creative Assembly šéf vývoje Gabor Beressy. „Jsme velmi vděční našim oddaným hráčům, kteří byli dosud součástí vývoje a chceme uvítat nové hráče, aby se zapojili do rostoucí komunity."

V současném režimu otevřeného beta testu pokračuje v Total War: Arena jemné ladění herních mechanik, stejně tak se zkouší nový obsah. Hráči tak mají neustále přísun nového obsahu k vyzkoušení. Hráči mají jedinečnou příležitost vyzkoušet si na devíti mapách celou „jedenáctku“ vojevůdců s unikátními vlastnostmi a podívat se na ikonická místa bitev jako jsou Hadriánův val, nebo bitvu u Thermopyl.

„Total War: ARENA je bezplatná, týmově založená strategická hra, ve které se hráči převtělí do legendárních hrdinů minulosti, aby si v bojové vřavě vydobyli své místo na slunci. Díky mnohaletým zkušenostem Creative Assembly s výborně hodnocenou sérií Total War, která proslula strategickými možnostmi, intenzivním taktickým bojem a důrazem na historickou přesnost, se nyní všechny tyto velebené atributy mísí do velkolepého online boje pro všechny nové i dlouholeté fanoušky.

V rozsáhlých a rychlých RTS bitvách 10 vs. 10 jednotlivé postavy velí družstvům o třech jednotkách čítajících stovky válečníků, se kterými se na starověkých bojištích vrhnou do boje. Vítězství v jakémkoliv střetnutí si od každého velitele žádá zapojení strategického myšlení a důvtipu. Propracovaný systém vývoje umožňuje zvyšování úrovně velitelů, používání nových dovedností, zbraní, zbrojí a schopností. Total War: ARENA díky historické přesnosti a hlubokému citu pro detail vrhne hráče do víru bitvy jako nikdy předtím,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Minimální systémové požadavky

• Operační systém: Windows 7, Windows 8, Windows 10 • Procesor: Intel Core i3-550 / AMD Phenom II x4 945 • Operační paměť: 2 GB RAM • Grafická karta: Nvidia GeForce GTS 450 / AMD Radeon HD 5750 • Zvuk: kompatibilní s DirectX9.0c • Místo na disku: 7 GB • Rychlost internetu: 256 Kbps

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama