Do 6. prosince můžete zdarma hrát The Elder Scrolls Online
Novinka Do 6. prosince můžete zdarma hrát The Elder Scrolls Online

Do 6. prosince můžete zdarma hrát The Elder Scrolls Online

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5

Hru si zahrálo již 10 milionů hráčů a při příležitosti oslav tohoto milníku si lze zkusit zdarma základní hru.

Reklama

MMORPG The Elder Scrolls Online od studia Zenimax Online se očividně daří, jak dokazuje včerejší oznámení, v němž se tvůrci chlubí, že si hru ze světa The Elder Scrolls zahrálo již 10 milionů hráčů.

Jedná se o významný milník, který samozřejmě zasluhuje oslavu. A tak vývojáři přichystali speciální akci, díky níž můžete až do 6. prosince zdarma hrát kompletní obsah základní hry. Na možnost vyzkoušet si i datadisk Morrowind nebo některé z menších DLC tedy raději zapomeňte.

Bezplatná zkouška je k dispozici ve verzi pro PC, Mac, PS4 i Xbox One, na němž skončí 5. prosince. Na PS4 musíte mít předplatné služby PS Plus a obecně se připravte na nutnost stahovat zhruba 80GB dat. Samozřejmě platí, že když si následně hru pořídíte, vámi dosažený postup vám zůstane, stejně tak můžete pokračovat tam, kde jste skončili, pokud jste se zúčastnili předešlých bezplatných zkoušek. Tvůrci navíc dají každému novému hráči do začátku 500 korun (herní měna), které lze utratit za různé věci.

Do 6. prosince navíc probíhá speciální akce, které se může zúčastnit každý hráč. Stačí přes Dungeon Finder najít a splnit libovolný dungeon na obtížnost Normal nebo Veteran a obdržíte krabici Mysterious Reward Box. V ní najdete třeba zkušenostní svitky, mazlíčky, mounty nebo lektvary. Když budete mít štěstí, můžete takto obdržet i balík 20 domů nebo 20 mountů.

Stejně tak můžete být zařazeni do slosování velké soutěže, v níž lze vyhrát herní příslušenství, konzole, předměty nebo cestu na akci PAX East 2018. Problém však je, že podle pravidel se této soutěže nemohou zúčastnit hráči z České republiky, Slovenska ani z celé řady dalších zemí.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama