Do Battlefieldu 2042 konečně přibyl voice chat
Battlefield 2042 Novinka Do Battlefieldu 2042 konečně přibyl voice chat

Do Battlefieldu 2042 konečně přibyl voice chat

Filip Svoboda

Filip Svoboda

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Update 4.0 upravuje taky sílu attachmentů nebo vozidel.

Reklama

Battlefield 2042 se od svého podzimního vydání hodně trápí. Teď se dočkal velkého updatu, který s sebou přináší mimo jiné hráči dlouho žádaný voice chat. Na svých webových stránkách na to upozorňují vývojáři EA DICE a vypichují další opravy a vybalancování některých prvků.

Voice chat se sice netýká celých týmů, ale to by při jejich velikosti snad ani nemělo smysl. Přímo ve hře se tak můžete slyšet se členy čtyřčlenné jednotky, a to předpřipravené nebo vytvořené ve hře podle vlastního uvážení.

V DICE se věnovali také balancování výbavy. Attachmenty na zbraně by teď měly působit unikátněji, každý by měl přinášet výrazné výhody, ale také daň za použití. Pod rukama vývojářů prošla i vozidla, konkrétně má jít třeba o M5C Bolte, který se dočkal oslabení raket a zároveň by mělo být snažší zaměřit jeho pasažéry. Úprav se dočkali taky specialisté.

Battlefield 2042 zaznamenal po vydání drtivé ohlasy. Novináři i hráči kritizovali jak špatnou technickou stránku, tak koncept čistě multiplayerového zážitku nebo podobu map. Na serveru Metacritic se hodnocení pohybuje mezi 63 a 68 %, v naší recenzi si hra odnesla podprůměrné hodnocení. V prosinci převzal kontrolu nad sérií Battlefield Vince Zampella pravděpodobně v reakci na selhání posledního dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama