Do Civilization VI přibude Vietnam
Novinka Do Civilization VI přibude Vietnam

Do Civilization VI přibude Vietnam

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

K tomu se dočkáme jednoho nového vůdce pro dvě civilizace.

Reklama

Před nějakou dobou do povedené tahové strategie Civilization VI dorazil speciální season pass, jenž se jmenuje New Frontier Pass, který dává přístup k několika placeným DLC, které přidávají nové civilizace či vůdce.

Jednoho takového placeného DLC se následně dočkáme i teď v lednu, přičemž tvůrci představili jeho obsah.

Největším přídavkem se tak v tomto balíčku stává Vietnam, jehož hlavní zaměření bude na práci s terénem a kulturu. Vůdce této civilizace zatím nebyl ohlášen, ale je popisován jako válečník známý svou partyzánskou taktikou a vražednou povahou, přičemž se má jednat o národního hrdinu s postavou podobnou bohu.

Kromě toho se ale navíc dočkáme nového alternativního vůdce pro Čínu a Mongolsko, jímž je Kublaj-chán, který by měl vytvořit kompletně nové možnosti při hraní za tyto dva národy.

Následně bude také přidán nový herní režim "Monopoly a korporace", který nechá hráče vylepšovat luxusní zdroje, i když jich mají víc. Na těchto zdrojích následně lze postavit průmyslová odvětví a také zakládat korporace, které je vylepšují a vytvářejí jedinečné produkty. Burza a námořní přístav budou mít posléze také sloty na produkty, což umožní, aby se účinky průmyslových odvětví vztahovaly na další města. Korporace se také může vyvinout v monopol a poskytnou více zlata v závislosti na tom, jakou máte nad trhem dominanci a s kolika dalšími civilizacemi obchodujete.

Nakonec tento balíček představí i novou čtvrť, která může zvýšit přitažlivost sousedních políček.

Pro další informace se můžete podívat na video níže.

Toto nové rozšíření vás pak vyjde samostatně na 8,99 eur (235 Kč) nebo ho tedy dostanete v rámci onoho passu, jenž stojí 39,99 eur (1 050 Kč).

Jeho vydání je mířeno na 28. ledna, kdy dorazí do verze hry na PC, PlayStationu 4, Xboxu One a Nintenda Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama