Dauntless Novinka Do Dauntless dnes dorazí obrovský update

Do Dauntless dnes dorazí obrovský update

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nové možnosti lovu a kluzáky.

Reklama

Dauntless od Phoenix Labs je free-to-play kooperační akční hra, která by se dala označit za takový "Monster Hunter Lite", jelikož zde po vzoru této série taktéž lovíte různá monstra různých velikostí.

Vývojáři se o hru poměrně dobře starají a zásobí ji dalším obsahem, který onen lov dělají stále alespoň trochu svěží.

Jednou takovou aktualizací pak je i dnešní Dauntless Reforged (jinak update 1.5.0), který poměrně výrazně obohatí i některé základní herní mechaniky.

Asi největším přídavkem jsou takzvané Hunting Grounds. Ty naprosto změní podobu lovu, jelikož přidávají 18 dynamických ostrovů, na které se volně můžete vydávat, prohledávat je a taktéž zde lovit monstra a samozřejmě Behemothy (po jeho poražení se nemusíte vracet, ale lze dále objevovat).

Tyto ostrovy pojmou v jeden moment až 6 lidí, přičemž zde na vás budou čekat speciální eventy a taktéž skryté poklady.

Na těchto nových ostrovech následně můžete využívat služeb kluzáků, díky nimž se vynesete do oblak, což vám zajistí lepší rozhled a také rychlejší přesuny.

Do Dauntless dnes dorazí obrovský update

Další velkou novinkou je Slayer's Path, což je nový systém postupu vaší postavy, přičemž se bude jednat o různé větve, kdy si musíte vybrat, na co se budete chtít zaměřit a tuto cestu zvolit.

Změnou prošla i výzbroj a zbraně, které se nově již nebudou levelovat od 1 do 15, nýbrž se dočkáme rozdělení do tierů pro větší přehlednost, a také používáním daného typu zbraně se vám bude zvyšovat úroveň u oné dané kategorie. Také lze používat tzv. Power Surges, díky čemuž si můžete permanentně vylepšit kus vašeho vybavení, kdy dostane lepší statistiky, než jaké měl normálně.

Do Dauntless dnes dorazí obrovský update

K dispozici taktéž dostanete nový Hunt Pass s názvem Cold Front, který opět nabídne bezplatnou i prémiovou variantu, kdy je většina získaných věcí tematizována do zimního kabátku.

Tento masivní bezplatný update bude dostupný od dnešního dne - zhruba od 21:00.

Dauntless si můžete zdarma zahrát na PC (Epic Games Store), PlayStationu 4, Xboxu One a Nintendu Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama