Novinka Do Hot Wheels Unleashed se podívá obsah s tematikou Looney Tunes

Do Hot Wheels Unleashed se podívá obsah s tematikou Looney Tunes

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Zajezděte si v prostředí kultovních kreslených grotesek.

Reklama

Pamatuje si někdo z vás, že v minulém roce studio Milestone vydalo arkádové závody Hot Wheels Unleashed s oficiální licencí populárních autíček? No, pokud ne, asi bychom se příliš nedivili, ačkoliv se jednalo o veskrze povedenou zábavu.

Autoři pak díky oficiální licenci do hry už přinesli poměrně bohatý dodatečný obsah s různou tematikou, přičemž nyní oznámili další větší expanzi, tentokrát ve stylu kreslených grotesek Looney Tunes, která vyjde 14. července.

Zájemci se tak mohou těšit na pětici nových vozidel, tematické moduly pro místní editor, nové možnosti úprav vašeho sklepa (zdejší HUB) a hráčského profilu, a především na zcela nové prostředí, které bude složeno ze 4 různých oblastí, a to včetně ikonické pouště, kde Kojot Vilda honil Ptáka Uličníka s jeho ikonickým "mig-mig".

Toto rozšíření si půjde zakoupit samostatně, případně ho získáte v rámci propustky Hot Wheels Pass Vol. 3.

Zmíněná propustka vám navíc zajistí přístup k dalším dodatečným balíčkům během léta, a to třeba ve stylu Cyberpunku, Želv Ninja či Bažináče.

Hot Wheels Unleashed je dostupné pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama