Hot Wheels Unleashed je nejrychleji prodávanou hrou Milestone
Novinka Hot Wheels Unleashed je nejrychleji prodávanou hrou Milestone

Hot Wheels Unleashed je nejrychleji prodávanou hrou Milestone

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Titulu se již podařilo prodat 1 milión kopií.

Reklama

Arkádové závody Hot Wheels Unleashed od vývojářů ze společnosti Milestone dorazily na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch koncem letošního září, kdy se jednalo o nenáročnou zábavu, které na serveru Metacritic svítí průměrné hodnocení od 72 do 78 bodů ze 100 (podle platformy).

Každopádně pro samotné vývojářské studio se jedná o velký úspěch, jelikož se hře již povedlo prodat celkově 1 milión kopií (fyzických i digitálních), čímž se stala nejrychleji prodávaným projektem společnosti, která má ve svém portfoliu třeba MotoGP či RIDE.

Titul navíc včera získal druhé místo v kategorii "Nejlepší sportovní hra" v anketě PlayStation.Blog Game of the Year 2021.

Autoři pak titul budou zásobovat novým obsahem i v příštím roce, přičemž v prosinci se hráči dočkali dodatečných DLC, které přináší třeba autíčka ve stylu Barbie a seriálu Hot Wheels: AcceleRacers.

Hru si můžete zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama