Do Killing Floor 2 zavítal letní update
Killing Floor 2 Novinka Do Killing Floor 2 zavítal letní update

Do Killing Floor 2 zavítal letní update

Jan Tomanek

Jan Tomanek

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Vše samozřejmě zdarma.

Reklama

Druhý díl úspěšné akce Killing Floor je tady s námi již od roku 2016. Vývojáři se při vydání zavázali slovy, že všechen budoucí obsah bude zcela zdarma, a tento slib (až na pár malých výjimek) dodržují. Ročně se můžeme těšit na čtyři aktualizace, které hru obohatí o nový obsah. Psát o všech updatech do her by nemělo smysl. Proč tedy píšeme zrovna o Killing Floor 2? Do hry totiž zavítal dlouho očekávaný herní režim.

Kromě dvou nových zbraní - palice pro medika, která je mlácením svých spoluhráčů schopná léčit, je to například Seal Squeal, který funguje jako automatická harpuna s výbušnou špičkou. Časování výbuchu si navíc můžeme nastavit. Další novinkou je nová mapa, která rozšiřuje příběh Lockhearta, kterého již známe z předešlé mapy, kterábyla situovaná na vzducholodi. Samozřejmostí jsou nové skiny zbraní a oblečky pro naše charaktery. Všechny tématicky laděné do stylu steampunku. Další klasickou věcí je časově omezený event, jenž se skládá z několika úkolů. Za jejich splnění dostanete skin na zbraň a herní měnu.

Nyní však k té největší novince, na kterou hráči druhého Killing Floor čekali jako na slitování. Tím je objective mód. Ten zatím podporuje pouze tři mapy. Jmenovitě ZED landing, Outpost a novou mapu Steam Fortress. U nového režimu si bohužel nelze nastavit délku hry, ta je pevně daná. U prvních dvou map je to 8 vln a u nově přidané 10. Hratelnost se skládá ze série úkolů dones, přines, přesuň, takže extrémní nápaditost nečekejte. Ve hře, která ovšem roky stagnovala v hratelnosti na jednom místě, je to přece jen závan svěžího větru. Navíc je zde pokus o rozvinutí příběhové linky a pozadí příběhů jednotlivých map. Nehledě na to, že je téměř jisté, že tohle je jen začátek a vývojáři budou v budoucnu zkoušet, co vše s novými funkcemi dokážou.

Update je k dispozici již dnes na PS4, Xbox One a PC. Níže se můžete podívat na trailer k samotné aktualizaci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama