Novinka Do Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vyšlo bezplatné rozšíření

Do Sniper Ghost Warrior Contracts 2 vyšlo bezplatné rozšíření

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Vydejte se zneškodnit Řezníka.

Reklama

Vývojáři ze City Interactive nám v červnu nabídli už několikátý díl z jejich odstřelovací série, jehož název tentokrát zněl - Sniper Ghost Warrior Contracts 2.

Atmosféra, zdařilý design a velká dávka znovuhratelnosti pomohla k tomu, aby si v naší recenzi odnesl 7 bodů z 10 s verdiktem:

"Tohle je velmi silná sedmička, pocitově jsem se u hry bavil na mnohem vyšší známku, ale musím vzít v potaz určitou skromnost a krátkost "budgetové" hry. Každopádně pokud máte rádi atmosférické vojenské akce, nechybí vám špetka trpělivosti a vyhovuje vám rámcová šablona Hitman série, tenhle titul vám mohu vřele doporučit. Příjemná je i nižší cena a česká lokalizace."

Autoři navíc ještě před vydáním přislíbili, že první velké rozšíření bude kompletně zdarma pro všechny verze hry, kdy vám aktuálně můžeme prozradit, že právě tato expanze byla nedávno vydána.

Její název je Butcher's Banquet a přináší kompletně nový region - The Temple. V něm se pokusíte splnit 4 nové kontrakty, kdy vaším hlavním cílem bude zneškodnit prohnilého vůdce Mahmouda Zarza, jenž je znám jako Butcher (Řezník).

Hru je možné zakoupit v obchodě Xzone.

Kromě toho připomínáme, že odložená PS5 verze hry dorazí už 24. srpna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama