Do The Elder Scrolls Online míří draci a další datadisk
Novinka Do The Elder Scrolls Online míří draci a další datadisk

Do The Elder Scrolls Online míří draci a další datadisk

Martin Cvrček

Martin Cvrček

5
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Khajiit se už těší na červnovou expanzi Elsweyr.

Reklama

MMORPG The Elder Scrolls Online od studia Zenimax Online nadále žije svůj úspěšný život, jak dokazuje oznámení nové expanze, potažmo datadisku. Nese název Elsweyr a jak už napovídá jeho název, tentokrát dostaneme možnost navštívit domovinu rasy Khajiitů. Elsweyr je přitom součástí celoroční, na čtyři příběhové akty rozdělené iniciativy Year of the Dragon, jejímž ústředním motivem jsou draci. Ti se začnou v herním světě projevovat už díky únorovému DLC Wrathstone.

Expanze slibuje novou zónu, jejíž rozloha by měla být srovnatelná s loňským Summersetem. Zde hráče čeká více než 30 hodin obsahu a také šance vyzkoušet novou a podle všeho temnou a záhadnou třídu, Nercomancera. Její doménou je přirozeně ovládání mrtvých a také sesílání silných kouzel založených na přírodních živlech.

Na PC a Macu bude předběžný přístup k datadisku The Elder Scrolls Online: Elsweyr k dispozici od 20. května. Majitelé PS4 a Xboxu One pak budou moci navštívit Elsweyr 4. června. Pokud patříte mezi nové hráče a rozšíření předobjednáte, získáte automaticky původní The Elder Scrolls Online a oba předešlé datatisky, tedy Morrowind a Summerset. Předobjednávka vám zajistí rovněž přístup k mountovi Rahd-m'Athra Mount, obleku Noble Clan-Chief, petovi Blue Dragon Imp a krabici Baandari Peddler Crate.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama