Do The Sims 4 přibudou bezplatně duchové, bazény a nové práce
Novinka Do The Sims 4 přibudou bezplatně duchové, bazény a nové práce

Do The Sims 4 přibudou bezplatně duchové, bazény a nové práce

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

47

U EA musejí být šílení. Vrací nám staré prvky. Navíc bez datadisku. A zdarma?

Reklama

Svět se zbláznil, chce se říct. Na polích World of Tanks se závodí v rallye a EA, autoři The Sims 4 nechvalně proslulí svojí marketingovou strategií, šokovali. Ano, to že bazény a další citelně chybějící prvky ve hře dříve nebo později uvidíme, jsme čekali, ale rozhodně ne měsíc po vydání a to, pěkně prosím, zdarma. V rámci tří velkých, bezplatných balíčků obsahu (vycházejících počínaje dneškem), se dočkáme různorodých vylepšení značně osekané hry.

V prvním, dnešním updatu do hry vletí duchové. Staří dobří známí, jež nahrazovali naše zesnulé Simíky v předchozích dílech si konečně našli cestu i do čtyřky a zachovali si svůj originální charakter. Liší se tedy dle způsobu úmrtí a ten ovlivňuje i jejich chování. Dále můžete své Simíky obléct do setu značně ulítlých kostýmů ze světa Star Wars či využít některé z nově přidaných variant barvy očí.

V listopadu se na nás chystá velká bomba. Ano, bazény konečně hlásí plnou polní, zpoždění nezpoždění. Pokud vás stále trápí, že nemůžete svého Simíka hezky postaru utopit, zbývá vám jen měsíc čekání. A pokud počkáte ještě o měsíc déle, můžete se vrhnout do jedné z nových, zatím blíže nespecifikovaných kariér. Navrch můžeme čekat i pár překvapení, o kterých EA zatím nemluví.

Všechny aktualizace se vám stáhnou automaticky při přihlášení do Originu (přirozeně až po vydání jednotlivých updatů). Jestli se snaží EA hasit vlnu nevole vyvolanou slabou dávkou obsahu v originální hře, vám s jistotou říct nemůžeme. Tak jako tak jde však o velice sympatický krok.

Více na české oficiální stránce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama