Do Torchlight III míří prokletý kapitán
Novinka Do Torchlight III míří prokletý kapitán

Do Torchlight III míří prokletý kapitán

Ondřej Partl

Ondřej Partl

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Nová herní třída potěší všechny piráty.

Reklama

Lidé z Echtra Games vydali třetí díl z kreslené ARPG série Torchlight v plné verzi už v říjnu minulého roku, kdy se pro mnoho fanoušků jednalo spíše o zklamání, díky čemuž se titul "chlubí" smíšenými uživatelskými recenzemi na Steamu, kde jich je pozitivních jen 49 %.

To ovšem vývojáře neodrazuje od toho, aby se o hru stále starali, kdy je právě do ní připravován nový obsahový update, který nabídne kompletně novou herní třídu.

A ta je rozhodně zajímavá, jelikož se jedná o prokletého kapitána, jehož zbraní bude "příruční" kanón a jeho nemrtvá posádka, jíž bude vyvolávat za dublony, které získá za zabíjení nepřátel a z truhliček. Takto vyvolané členy nemrtvé posádky pak může posílat do bojů, případně je nabít do svého děla. A pokud nasbírá dostatečné množství dublonů, může vyvolat i svou přízračnou loď, která také pomůže v boji.

No a jelikož žádný správný kapitán se neobejde bez svého pláště, tak se právě tato třída stává jedinou, která ho může nosit.

Do Torchlight III míří prokletý kapitán

Společně s nemrtvým kapitánem navíc dorazí další přídavky, jako jsou třeba čtyři nové druhy petů. Kromě toho dojde na možnost resetování aktuální instance či klidně celého účtu, abyste mohli začít hrát od znovu.

Aktualizace by měla dorazit do měsíce a půl.

Torchlight III zakoupíte na PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Titul je možné hrát i v rámci předplatného Xbox Game Pass.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama