Hromada her oznámena na Nintendo Switch
Hades Novinka Hromada her oznámena na Nintendo Switch

Hromada her oznámena na Nintendo Switch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

5
Platformy Nintendo Switch Switch

Co přinesl včerejší stream Indie World Showcase?

Reklama

Včera proběhl stream Indie World Showcase, který představil hromadu menších her, jenž se podívají na Nintendo Switch, přičemž zde nalezneme i jeden parádní survival (ve skutečnosti dva) a skvělý dungeon crawler.

Hades

Hned na začátku bylo oznámeno, že velice povedený Hades, tedy roguelike z podsvětí řecké mytologie od tvůrců ze Supergiant Games (Bastion, Transistor) se tento podzim dočká svého vydání na tuto hybridní konzoli, přičemž ve stejnou dobu opustí svůj předběžný přístup na jiných platformách.

Garden Story

Tuto hru od vývojářů z Picogram si budete moci zahrát v příštím roce na Switchi a PC. Budete se v ní snažit opravit rozbitou komunitu, inspirovat místní obyvatele a opravovat svůj domov, s čímž vám pomohou vaši ovocní přátelé.

Subnautica a Subnautica: Below Zero

Vynikající podvodní survival záležitost Subnautica (a její pokračování s podtitulem Below Zero) oslovila hromadu hráčů (kdy se i podle dvou členů naší redakce jedná o to nejlepší, co jsme si mohli zahrát v minulém desetiletí) svým zasazením a dospělým sci-fi příběhem. O těchto kvalitách se pak budou moci přesvědčit i majitelé Nintenda Switch, jenž si oba tituly zahrají v roce 2021.

Bear & Breakfast

Chtěli jste někdy opravovat opuštěnou chatku, abyste v ní jako medvěd následně mohli žít a snídat? Díky Bear & Breakfast od studia Armor Game vám to v roce 2021 bude umožněno.

Card Shark

Card Shark vás v roce 2021 (i na PC) zavede do Evropy 18. století, kde se naučíte umění manipulace s kartami ve světě vyššího gamblingu.

Torchlight III

Třetí díl z této ARPG série od svého vydání v předběžném přístupu na PC se sice těší z poměrně negativních ohlasů, avšak pokud jste majiteli Nintenda Switch, tak titul budete moci sami vyzkoušet na podzim tohoto roku, kdy se podívá i na tuto konzoli.

Untitled Goose Game - update

Untitled Goose Game je takový videoherní fenomén, jenž si oblíbilo mnoho hráčů. Od 23. září se pak tito lidé mohou těšit na speciální bezplatnou aktualizaci, která přinese lokální hraní ve dvou hráčích a novou husu. Platí pro všechny verze hry.

Spiritfarer

Na závěr byla představena šestice titulů, které si můžete kupovat a stahovat již nyní. Prvním z nich pak byla překrásná management adventura, kde se snažíte převést duše do posmrtného života. O samotném titulu se můžete dozvědět více z naší samostatné novinky.

Raji: An Ancient Epic

Dalším kusem je izometrická akční adventura, jejíž vizuál je inspirován historií a tradicemi Indie.

A Short Hike

Tuto 2D adventuru s příjemným relaxačním nádechem si zájemci nedávno mohli vyzkoušet zdarma díky rozdávání na Epic Games Store. Ode dneška si pak tuto záležitost mohou zahrát i hráči na Nintendu Switch.

Takeshi & Hiroshi

Dobrodružství dvou bratrů s osobitým vizuálem, RPG prvky a nenáročnou hratelností.

Manifold Garden

Originálně vypadající puzzle titul, nabízející zajímavé mechaniky i pohledný vizuál. Kromě Switche si jej můžete nově pořídit i na PlayStation 4 a Xbox One.

Evergate

2D platformovka, v níž se ujmete role ztracené dušičky, která prochází posmrtným světem a snaží se dojít k vytouženému klidu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama