Dočkáme se dvojice nových One Piece her
Novinka Dočkáme se dvojice nových One Piece her

Dočkáme se dvojice nových One Piece her

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Vůbec poprvé zavítá svět One Piece také na konzoli od Microsoftu.

Reklama

Her z univerza One Piece není nikdy dost a tak je každé oznámení nového titulu malým svátkem. A dnes jde dokonce o oznámení dvojí. Jde o One Piece: Burning Blood, která vyjde v Severní Americe a v Evropě v roce 2016 pro konzole PlayStation 4, Xbox One a PS Vita, a o One Piece: Thousand Storm pro zařízení s iOS a Androidem.

Hru One Piece: Burning Blood vyvíjí studio Spike Chunsoft a půjde o opravdu rychlou hru s unikátními postavami z univerza One Piece. Její "pokročilý bojový systém" využívá schopností ďábelských ovocí a haki techniky ve free-for-all bitvách. Použitím schopností ovoce můžete zvýšit sílu útoku, přerušit normální útoky zaměřené proti vám a mnoho dalších věcí.

"Setkání s našimi fanoušky na veřejných nebo soukromých akcích je dobrý způsob, jak od nich získat zpětnou vazbu ohledně našich her a také zjistíme, co očekávají," uvedl viceprezident Bandai Namco Europa pro marketing Herve Hoerdt v tiskové zprávě. "One Piece: Burning Blood je dokonalým příkladem námi vytvořené hry, vycházející z touhy fanoušků. Dlouho očekávaná čistě bojová hra, vycházející z univerza One Piece je tady! A dodávám, že jsme opravdu rádi, že ji vydáme na různých platformách a to zejména na konzoli od Microsoftu, protože je to vůbec poprvé."

Druhou hrou, také od Bandai Namca, je One Piece: Thousand Storm pro chytré telefony s iOS a Androidem. Bude využívat klasický free-to-download systém s dokoupitelnými in-app předměty a vyjde v Japonsku v roce 2016. Hráči zde budou vytvořit týmy maximálně tří postav a bojovat a vylepšovat své členy skupiny v real-timovém multiplayeru. Prozatím jsou potvrzené postavy pouze Luffy, Zoro, Chopper a Trafalgar Law. Vzhledově půjde o 3D chibi modely.

A pokud jste zklamaní, že se hra objeví pouze v Japonsku, stojí za to poznamenat, že si Namco Bandai podalo začátkem září v Evropě ochrannou známkou Thousand Storm. Oficiální internetové stránky chystané mobilní hry pak naleznete zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama