Dominic Monaghan navštívil studio Naughty Dog
Novinka Dominic Monaghan navštívil studio Naughty Dog

Dominic Monaghan navštívil studio Naughty Dog

Michal Burian

Michal Burian

22

Na svém Twitteru se pochlubil fotkou ze studia Naughty Dog. Ihned poté se začaly množit spekulace, že to bylo kvůli Uncharted 4 pro PlayStation 4, které by mohlo být odhaleno během prosincového VGA, stejně jako Unchated 3 i The Last of Us.

Reklama

Takové šílenství dokáže způsobit jen málo her. Mezi ně se s jistotou řadí i oblíbená série Uncharted od Naughty Dog a Sony. Herec Dominic Monaghan, který se objevil ve filmech jako Pán prstenů nebo Ztraceni, se nedávno nechal slyšet, že viděl Uncharted 4 pro PlayStation 4 a prý vypadá úžasně. Netrvalo dlouho a Monaghan o sobě dal opět vědět.

Na svém Twitteru zveřejnil fotku z návštěvy tvůrčího celku Naughty Dog. Jeho fotku následně okomentoval Taylor Kurosaki, hlavní designér Naughty Dog, kreativní ředitelka Amy Hennig a v neposlední řadě také moderátor GTTV Geoff Keighley. Není tedy divu, že se šíří zvěsti, že v Naughty Dog skutečně pracují na novém dílu Uncharted. Komentář Geoffa pak naznačuje, že by k oznámení mohlo dojít v prosinci při předávání cen VGA, stejně jako v případě Uncharted 3 a The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama