Don't Nod láká na chystanou hru obrázkem retro pokoje
Novinka Don't Nod láká na chystanou hru obrázkem retro pokoje

Don't Nod láká na chystanou hru obrázkem retro pokoje

Filip Svoboda

Filip Svoboda

1
Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Na příběhovém titulu pracuje tým v Montrealu.

Reklama

Studio Don't Nod, které stojí například za Life is Strange, Tell Me Why nebo Vampyrem, se na twitteru pochlubilo obrázkem z chystané hry. Nepracuje na ní ovšem hlavní tým v Paříži, kde studio sídlí, ale vývojáři v Montrealu, kam Don't Nod expandoval v roce 2020.

„Vyvolává to ve vás vzpomínky z dětství?“ ptají se autoři příspěvku. Na obrázku totiž vidíme pokoj, který lze bezpečně označit jako retro. Nepostrádá CRT televizi, kazetový přehrávač a především klasickou retro konzoli v popředí. Vývojáři zároveň prozrazují, že hra bude – pro Don't Nod víceméně tradičně – zaměřená na příběh.

Studio také odkazuje na pracovní nabídky hned na několik pozic, jmenovitě například v oblasti animace nebo technického designu UI. Za zmínku stojí požadavek na zkušenosti s prací v Unreal Enginu 4 nebo 5.

Don't Nod plánuje v následujících třech letech vydat osm her. U dvou figuruje jako vydavatel, s Focus Entertainment pracuje na nedávno oznámeném RPG Banishers: Ghosts of New Eden. Dalších pět je od vývoje po vydání v rukou Don't Nod. Na všechny své aktuální projekty včetně výše popisované retro hry lákalo loni studio v krátkém teaser videu složeném z různě stylizovaných verzí nového loga.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama