Doom dorazí na Switch 10. listopadu
DOOM Novinka Doom dorazí na Switch 10. listopadu

Doom dorazí na Switch 10. listopadu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Součástí Switch verze je kompletní singleplayer a multiplayer se všemi obtížnostmi i dodatečným obsahem.

Reklama

Už několikrát jste si mohli na Zingu přečíst o skutečnosti, že loňský Doom od id Software a Bethesdy míří na Switch. A nyní konečně známe datum vydání. Na aktuální konzoli od Nintenda budete moci likvidovat démony od 10. listopadu.

Switch verze se může pochlubit především kompletním (a na ostatních platformách zatraceně kvalitním) singleplayerem, který zahrnuje všechny úrovně, s nimiž se setkáte na PC, PS4 a Xboxu One, i všechny obtížnosti. Dokonce nechybí ani režim Arcade, díky němuž lze kampaň projít s cílem nahánět co nejlepší skóre a časy.

Na Switchi si budete moci zahrát také kompletní multiplayer zahrnující veškerý dodatečný obsah. Editor map a úrovní SnapMap však není na konzoli od Nintenda přítomen. A pokud jde o technickou stránku, na Switchi Doom běží při 30 snímcích za sekundu.

Společnost Nintendo navíc zveřejnila rozhovor s Martym Strattonem a Hugem Martinem z id Software. Video se povětšinou zabývá již známými informaci, důležité ale je, že nabízí nové záběry z hraní Switch verze. Můžete se tedy podívat na ukázku singleplayeru i multiplayeru, který ani tentokrát nedělá kdovíjak dobrý dojem, hlavně z důvodu viditelně lagujících protihráčů. Nezbývá než doufat, že ve finále něco takového neuvidíme, i když pokud jde o restart série Doom, tou nejzábavnější a nejkvalitnější součástí hry je stejně singleplayer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama