Doom Eternal míří na Xbox Game Pass
DOOM Novinka Doom Eternal míří na Xbox Game Pass

Doom Eternal míří na Xbox Game Pass

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

9
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC Xbox Xbox One

Konzolisté se dočkají již příští týden, PC hráči později.

Reklama

Doom Eternal, jedna z nejlepších stříleček od vývojářského studia id Software, míří na předplatitelskou službu Xbox Game Pass, a to už 1. října. Předplatitelé, kteří využívají Xbox Game Pass pro PC si ale budou muset počkat. Na PC totiž tato hra do předplatného zamíří až koncem roku 2020. O této novince informoval Xbox skrze svůj web.

Ve hře Doom Eternal se zhostíte role, no koho jiného než slavného Doom Slayera. Váš úkol je jednoznačný, skrze potoky krve ze zabitých démonů musíte napříč Zemí, Marsem, peklem a několika dimenzemi, zachránit lidstvo. K tomu vám dopomůže obrovský arzenál zbraní, granátů a schopností.

Pokud vám nebude stačit dohrání samotné kampaně Doom Eternal, můžete se zároveň těšit i na příběhové DLC s podtitulem The Ancient Gods – Part One, které vyjde 20. září 2020. Toto DLC bude vyprávět příběh o tom, jak legie pekla zničily nebe a chystají se rozšířit napříč všemi dimenzemi. Osud vesmíru opět bude záležet na Doom Slayerovi. Zdali bude i toto rozšíření začleněno do Game Passu není zatím jasné.

Přidání hry Doom Eternal do knihovny předplatného Xbox Game Pass jistě souvisí s nedávnou událostí, kdy společnost Microsoft koupila firmu ZeniMax Media, která zastřešovala několik studií, včetně id Software, tedy tvůrce Doom Eternal.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama