Doom se brzy dočká deathmatche a soukromých zápasů
DOOM Novinka Doom se brzy dočká deathmatche a soukromých zápasů

Doom se brzy dočká deathmatche a soukromých zápasů

Martin Cvrček

Martin Cvrček

26

O nový bezplatný obsah nebude ochuzen ani singleplayer, který se na podzim dočká arkádového režimu.

Reklama

I přes nezájem mnoha hráčů se studio id Software nadále stará o rozporuplně přijatý multiplayer nového Dooma. Hra se díky tomu dočká dlouho očekávaného klasického deathmatche a také možnosti zakládat soukromé zápasy.

V nich si spolu s přáteli můžete sami zvolit herní mód a mapu nebo nastavit časový limit a požadované skóre pro vítězství. K dispozici bude také možnost zpřístupnit nebo naopak vyškrtnout démony a silné zbraně v podobě motorové pily, BFG-9000 a Gauss Cannonu.

Obě novinky budou součástí v pořadí již třetí bezplatné obsahové aktualizace, která vyjde v průběhu září.

Na své si ale časem přijdou i příznivci oceňovaného a oblíbeného singleplayeru. V průběhu podzimu bude obohacen o arkádový režim, který vám umožní na mapách z kampaně nahánět co nejvyšší skóre a soupeřit s dalšími hráči o nejlepší místa v žebříčcích. I tahle novinka bude k dispozici zdarma pro každého majitele hry.

Deathmatch, soukromé zápasy i arkádový režim uvidíme během streamu Xboxu, který se uskuteční 13. září ve 20:00 našeho času na Twitchi. Zatím se můžete podívat na menší ochutnávku deathmatche a také se už můžete začít oprávněně ptát, proč krucinál deathmatch nebyl v základní hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama