Dotu 2 a Underlords na podzim obohatí dva noví hrdinové
Dota 2 Novinka Dotu 2 a Underlords na podzim obohatí dva noví hrdinové

Dotu 2 a Underlords na podzim obohatí dva noví hrdinové

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3
Platformy Windows PC Android Android Apple Mac

V rámci aktualizace The Outlanders přichází hrdinové Snapfire a Void Spirit.

Reklama

V těchto dnech probíhá tradiční turnaj The International v Dotě 2, který kromě zápolení nejlepších týmů z celého světa nabízí i oznámení dalšího obsahu pro hru. Letos jsme se dočkali odhalení aktualizace nazvané The Outlanders, jejíž vydání je naplánováno na listopad tohoto roku (s ohledem na nechvalně proslulý Valve Time možná bude lepší počítat spíše s listopadem 2023). Díky ní obohatí hru zejména dva noví hrdinové, a to Snapfire a Void Spirit.

Zatímco Void Spirit jakožto dlouho vyhlížený čtvrtý ze Spiritů je od pohledu poněkud vážnější charakter, Snapfire je o poznání odlehčenější. Jak ukazuje pozoruhodný trailer, jedná se o vcelku mírumilovnou postarší dámu se zálibou v pečení sušenek, které ostatním hrdinům přijdou vhod. Jenomže navíc jezdí na drakovi a je ozbrojena docela velkým kanónem. Svět Doty je zkrátka někdy dost zvláštní.

Aktualizace The Outlanders přitom nerozšíří jen Dotu 2, ale také Dotu Underlords, nedávno vydaný a zatím zcela bezplatný projekt, který je odpovědí Valve na úspěch modu Auto Chess pro Dotu 2. Jinými slovy, s hrdiny Void Spirit a Snapfire se setkáme i na herní ploše Underlords. Jak se zdá, vývojářům z Valve nestačí, že jsou obě hry zasazené do jednoho a toho samého světa a využívají stejnou značku, teď musí být i zásobeny stejným obsahem.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama