Double Fine brzy oznámí své nové tituly
Brutal Legend Novinka Double Fine brzy oznámí své nové tituly

Double Fine brzy oznámí své nové tituly

Michal Maliarov

Michal Maliarov

Vývojářské studio Double Fine ze San Franciska má dle všeho nejméně dva nové tituly v produkční fázi, jak říká šéf studia Tim Schafer.

Reklama

V rozhovoru pro Eurogamer se Schafer rozpovídla o tom, že společnost nyní pracuje na dvou nových hrách. Což znamená, že studio, které za svou devítiletou historii vydalo dva tituly, má v zásobě nejméně dva nové tituly.

Ačkoliv toho zatím není známo moc, můžeme si být jisti ve třech věcech. Chystané tituly nejsou monstrozity s velkým rozpočtem, jako tomu bylo u Brutal Legend, již mají přichystaného vydavatele a oficiální oznámení má dorazit co nevidět.

„Prozatím nemohu nic odhalit, ale chystáme věci zcela nové a jiné,“ řekl Schafer, který sice neodhalil platformy, na které tituly vyjdou, vyjádřil však zálibu v Xbox Live Arcade a PSN jakožto platformy pro tituly s nízkým rizikem.

„Když na něčem riskujete $30 miliónů, vydavatel chce minimalizovat risk,“ dodal Schafer. „Když máte ve hře něco, co může znepřátelit jediného zákazníka, musí to dát pryč. A to je něco, s čím se opravdu těžko pracuje.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama