Double Fine shánějí peníze na Massive Chalice
Massive Chalice Novinka Double Fine shánějí peníze na Massive Chalice

Double Fine shánějí peníze na Massive Chalice

Michal Burian

Michal Burian

4

Tim Schafer společně se svým týmem pracuje na tahové taktické strategii Massive Chalice. Na Kickstarteru mají v plánu vybrat 725 tisíc dolarů.

Reklama

Tim Schafer společně se svým týmem ze studia Double Fine Productions spustil na Kickstarteru kampaň pro tahovou taktickou strategii pojmenovanou Massive Chalice, kterou mají v plánu vydat pro PC.

Na Kickstarteru pro vývoj chtějí do 27. června vybrat 725 tisíc amerických dolarů. V době psaní článku mají na kontě již přes 446 tisíc.

Co se týče popisu, Massive Chalice má být tahová taktická hra s multi-generační strategickou kampaní, která zaručí, že se ani při opakovaném hraní nebudete nudit. Stanete se králem nebo královnou a za úkol budete mít spojit své království, abyste mohli eliminovat démonické hrozby.

Hra bude rozdělena do dvou režimů. Ve strategickém budete dohlížet na své království, věnovat se královských sňatkům a výzkumu, stejně tak učiníte nejedno rozhodnutí, které bude určovat osud vašeho království. V taktickém režimu se dostanete na bitevní pole, kde budete v tazích bojovat s malým oddílem svých hrdinů. Ty si budete moci různě přizpůsobit.

Zajímavé je, že vývojáři počítají s tím, že vaše jednotky budou stárnout, což automaticky znamená, že budou moci zemřít nejen jako hrdinové v bitvě, ale také stářím. Jednotlivým hrdinům budete moci určit, zda se mají připojit k bitvě nebo raději využít své zkušenosti a schopnosti při výcviku nové generace nadějných vojáků.

Grafický kabátek bude v odlehčeném kresleném stylu. "Každá hra začne s náhodně generovanými mužskými a ženskými hrdiny, což zaručí jedinečnost pro každou hru," dodávají tvůrci.

Projekt vede Brad Muir, tvůrce Iron Brigade a designér Brütal Legend.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama