Dragon Age 2 je krvavé a se sexuálními scénami
Dragon Age 2 Novinka Dragon Age 2 je krvavé a se sexuálními scénami

Dragon Age 2 je krvavé a se sexuálními scénami

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Konečně známe detaily ohledně ratingového hodnocení druhého Dragon Age. ESRB zmiňuje hlavně krvavé a sexuální scény.

Reklama

Ve zprávě ESRB se píše převážně o povaze bojů, při nichž jsou často slyšet bolestivé výkřiky, objevují se krvavé exploze, stejně tak můžeme často vidět stříkance krve po zásahu nepřítele. Hra dokonce umožňuje usekávání končetin. ESRB zmiňuje hlavně jednu konkrétní cut-scénu ukazující useknutou hlavu kutálející se po podlaze.

Samozřejmě padlo i pár slov o pojetí sexu v Dragon Age II. V dialozích postav se prý často objevují různé sexuální narážky typu „Proč je to s tebou vždycky jenom o sexu“ nebo „Plachtění je jako sex. Dělej to špatně a bude ti z toho blbě.“

ESRB popisuje i provedení samotných sexuálních scén, ale podle všeho nejde o nic extra přehnaného a nejspíš se jedná o něco podobného co v prvním Dragon Age, kdy jsou v cut-scéně ukázány různé decentní náznaky a jakmile dojde na věc, obrazovka zčerná a šmitec.

Takže vlastně nejde o nic dříve neviděného, jenom doufáme, že zase nevznikne další kauza způsobená nějakým chytrým politikem, kterému se nelíbí sexuální narážky. I když zase nás napadá, když má ESRB potřebu nějak výrazně zmiňovat tak decentní sexuální záležitosti, nechceme vidět, jak dopadne takový Zaklínač 2.

Dragon Age 2 vychází 11. března pro PC, Xbox 360 a PS3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama