Dragon Age: Inquisition bez české lokalizace
Dragon Age: Inquisition Novinka Dragon Age: Inquisition bez české lokalizace

Dragon Age: Inquisition bez české lokalizace

Michal Burian

Michal Burian

138

Na všech platformách bez české lokalizace, uvedla na pravou míru dnešní tisková zpráva.

Reklama

Od Electronic Arts nám dnes dopoledne dorazila tisková zpráva potvrzující, že výpravné RPG Dragon Age: Inquisition vyjde v klasické krabicové i digitálně stažitelné verzi na českém a slovenském trhu 9. října. Smutnou zprávou je, že bez české lokalizace.

„Vyjde ve verzích pro PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 a PC (na portálu Origin) a na všech platformách bude obsahovat pouze původní anglickou lokalizaci,“ uvedla na pravou míru tisková zpráva.

„Naším cílem ve hře Dragon Age: Inquisition je uvést na scénu novou generaci žánru her na hrdiny,“ řekl Aaryn Flynn, generální manažer studií BioWare v Edmontonu a Montréalu. „Hráči se mohou těšit na výpravné dějové linky a postavy přesně takové, jaké by očekávali od značky BioWare. To vše bude zasazeno do rozlehlého světa s otevřeným prostředím, který bude doslova lákat k objevování.“

„V Dragon Age: Inquisition zachvátí rozhlehlý a nádherný svět Thedas chaos poté, co se na obloze objeví záhadná trhlina obrovských rozměrů. Úkolem hráče je ujmout se role Inkvizitora a vést družinu legendárních hrdinů na místa, kde odhalí příčinu hrozící zkázy.“

Pokud si titul předobjednáte, můžete se těšit na dosud nespecifikovaný speciální bonusový obsah. EA na něm s ABC Data stále pracuje, informace máme očekávat v brzké době.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama